Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Gears of War 3

Gears 3 saa taas lisää pelattavaa

Kolmas Gears of War -DLC tammikuussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uusi vuosi alkaa Gears of War -faneilla mallikkaasti 12. tammikuuta julkaistavan Gears of War 3 -lisäosan myötä. Fenix Rising -lisänimeä kantava ladattava lisäosa sisältää viisi moninpelikarttaa, neljä hahmoa moninpeliin ja Call of Dutyn innoittaman kokemuspistejärjestelmän.

Kartat ovat nimeltään Academy, Anvil, Depths, The Slab ja ensimmäisestä Gears of Warista tuttu Escalation. Lisäykset hahmokaartiin ovat Recruit Clayton, Thrasball Cole, Savage Kantus ja Savage Marauder.

Saavutettuaan kokemuspistetason 100 pelaajat voivat "nollata" ja aloittaa alusta Call of Duty -sarjan Prestige-järjestelmän mukaisesti. Kierroksen voi tehdä yhteensä neljä kertaa: pronssi (nykyinen taso 100), punainen, vihreä ja kulta. Jokainen uusi väri avaa erityisen "aseskinin", jota ei ole mahdollista hankkia muilla keinoilla.

Lisäosalla on hintaa 800 Microsoft-pistettä eli noin 10 euroa, mutta 2400-pisteen eli vajaan kolmen kympin arvoisen Season Passin ladanneiden pelaajien ei tarvitse lisärista maksaa.

Gears of War 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Gears of War 3Score

Gears of War 3

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Epic Gamesin pelitriologian kolmas ja viimeinen osa viimein Gamereactorin arvioitavana.

5
Gears of War -suunnittelija eroaa

Gears of War -suunnittelija eroaa

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Cliff Bleszinski ilmoitti kaipaavansa taukoa pelinkehityksestä ja jättävänsä studion, jolla on työskennellyt parikymmentä vuotta.Ladataan seuraavaa sisältöä