Suomi
Gamereactor
uutiset
Gears of War: E-Day

Gears of War: E-Day päästää moottorisahailemaan Locust-olioita

Mark 2 Lancer Assault Riflea ei itse asiassa ole vielä otettu käyttöön, kun E-Day koittaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gears of War: E-Day on tulossa, ja nähdyssä videopätkässä Marcus Fenix käytti niin sanottua pistimellistä Retro Lanceria. Gears of War: E-Day sijoittuu ensimmäistä Gears of War -peliä 14 vuotta varhaisempaan aikaan, ja tuolloin Retro Lancer oli se perusase. Tästä huolimatta uudessa pelissä päästään surruuttamaan moottorisahalla entiseen malliin.

Tuotemerkin ohjaaja ("brand director") Nicole Fawcette on varmistanut asian Xbox Wirelle. Tarinallisesti moottorisahallista Lancer-asetta ei vielä ole, mutta kyllä pelissä sellainen pitää olla.

"[The Chainsaw Lancer] doesn't currently exist in that period... but it's not a Gears game if you're not chainsawing Locusts!"

Studion taideohjaaja Aryan Hanbeck tähdensi, että Locust-olioista halutaan tehdä taas pelottavia otuksia. Ihmiset eivät ole aiemmin moisia kohdanneet, joten sen pitää heijastua pelin suunnitteluun ja pelattavuuteen.

"When players experience E-Day, they see the monsters through the eyes of those encountering them for the first time."

Locust Drone on se perinteinen jalkaväen soturi, joten suurelta uhalta ei moinen ole pelisarjassa tuntunut aikoihin. Tähän tulee muutos.

"We transformed the drone into something fearsome, physically intimidating, and utterly brutal. Getting the drone right was crucial; everything else with the Locust we're scaling up from there."

Gears of War: E-Day
Gears of War: E-DayGears of War: E-Day
Gears of War: E-DayGears of War: E-Day

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä