Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Genshin Impact

Genshin Impact läiskii ensi viikolla tiensä Epic Games Storeen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Avoimen maailman roolipeli Genshin Impact julkaistiin syyskuun lopulla 2020, ja se kohosi nopeasti suosioon suureen. Teos on saatavilla PS4:lle, PS5:lle, Nintendo Switchille, iOS- ja Android-laitteille ja PC:lle. Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä.

Toistaiseksi PC:lle on päässyt pelin latailemaan ainoastaan kehittäjä miHoYon omilta sivuilta. Moinen on onneksi muuttumassa, ja aivan lähitulevaisuudessa. VGC:n mukaan Genshin Impact saapuu Epic Games Storeen 9. kesäkuuta. Samana päivänä linjoille tulee myös päivitys 1.6.

Epic Games Storesta lataavilla on mahdollisuus lunastaa itselleen pientä pelin sisäistä lisäkivaa koodilla "GenshinEpic". Se varsinainen tuotesivu on tässä.

Genshin Impact

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Tässä on Genshin Impactin Aloy

Tässä on Genshin Impactin Aloy

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gamescom Opening Night Live! -lähetyksessä paljastui, miltä Horizon: Zero Dawnin Aloy näyttää Genshin Impactin versiona. Noin lyhyesti sanottuna söpöyttä on mukana...Ladataan seuraavaa sisältöä