Suomi
Gamereactor
lifestyle

George R. R. Martin sanoo kirjoittavansa lisää Dunk & Eggiä Winds of Winterin jälkeen

Se on kuin sanoisin, että aion voittaa Oscarin laskeuduttuani Kuuhun.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

George mate, rakastamme sinua, me todella rakastamme, mutta voitko keskittyä vain yhteen asiaan viiden minuutin ajan? Vitsailu syrjään, monet fanit etsivät usein innokkaasti fantasiakirjailija George R.R. Martinin blogista päivityksiä talven tuulista ja kevään unelmasta, kahdesta kirjasta, joiden pitäisi vihdoin päättää hänen Tulen ja jään laulu -saagansa.

Uudessa blogikirjoituksessa Martin vahvistaa, että työt jatkuvat edelleen Winds of Winterin kanssa. Ainakin tavallaan. Enimmäkseen hän kirjoittaa uudesta HBO: n spin-off-ohjelmasta, Knight of the Seven Kingdoms, joka mukauttaa hänen novellinsa The Hedge Knight.

Kun hän on innoissaan tulevasta esityksestä, Martin paljastaa, ettei hän malta odottaa, että pääsee istumaan alas ja kirjoittamaan lisää Dunk & Egg -tarinoita, mutta hän ainakin kertoo meille, ettei aio tehdä sitä ennen kuin hän on lopettanut The Winds of Winterin, joka voi tässä vaiheessa olla kuukausien tai vuosien päässä. On yhä vaikeampaa pysyä innostuneena kirjasta, joka on lähes 15 vuoden päässä edeltäjästään.

George R. R. Martin sanoo kirjoittavansa lisää Dunk & Eggiä Winds of Winterin jälkeen
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä