Suomi
Gamereactor
lifestyle

George R.R. Martin ei ole edistynyt paljon The Winds of Winterin parissa

Tämän kirjoittaja on myöntänyt, mutta se ei todennäköisesti tee vaikutusta faneihin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vie aikaa tehdä jotain niin hyvää kuin se voi olla, ja sitten kirjan kirjoittaminen vie 12 vuotta. George R.R. Martin on kohdannut paljon kritiikkiä ajasta, jonka hän käyttää kirjoittaakseen Talven tuulet, kuudennen kirjan Tulen ja jään laulu -saagassa.

Bangcastin äskettäisessä jaksossa The Last Kingdom -kirjailijan Bernard Cromwellin rinnalla Martin jakaa päivityksen siitä, miten hän etenee kirjan kanssa. Suoraan sanottuna se ei näytä hyvältä.

"Toivon, että voisin kirjoittaa yhtä nopeasti kuin [Bernard Cornwell], mutta olen 12 vuotta myöhässä tästä pirun romaanista ja kamppailen sen kanssa. Minulla on noin 1 100 sivua kirjoitettuna, mutta minulla on vielä satoja sivuja jäljellä. Se on iso kirjan äiti mistä tahansa syystä. Ehkä minun olisi pitänyt alkaa kirjoittaa pienempiä kirjoja, kun aloitin tämän, mutta se on vaikeaa. Se on tärkein asia, joka hallitsee suurinta osaa työelämästäni."

Tämä saattaa kuulostaa paljolta sivulta, mutta joulukuussa 2022 Martin sanoi, että hänellä oli sama määrä sivuja tehtynä ja satoja lisää on vielä jäljellä. Se ei ole aivan hyvä merkki, ja kun otetaan huomioon, että The Winds of Winterin jälkeen on toinen kirja, useimmat ovat olettaneet, etteivät he koskaan lue tarinan loppua George R.R. Martinin tarkoittamalla tavalla.

Tämä on mainos:
George R.R. Martin ei ole edistynyt paljon The Winds of Winterin parissa


Ladataan seuraavaa sisältöä