Suomi
Gamereactor
lifestyle

George R.R. Martin vahvistaa työskentelevänsä Winds of Winterin parissa päivittäin

Mutta edistys ei etene niin nopeasti kuin hän haluaisi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On kulunut 12 vuotta siitä, kun viimeksi saimme merkinnän George R.R. Martinin A Song of Ice and Fire -sarjaan. Tanssi lohikäärmeiden kanssa, viimeinen kirja, jätti meille useita cliffhangereita, jotka TV-sovitus joutui sitten käsittelemään. Vaikka olemme nähneet HBO-sarjan katastrofaalisen lopun, Martin jatkaa kirjoittamista omasta johtopäätöksestään kirjoihinsa.

Winds of Winter, oletettu toiseksi viimeinen merkintä, työstetään melkein joka päivä George R.R. Martinin blogin Not a Blog mukaan. "Kyllä, kyllä, tietysti, olen työskennellyt Winds of Winterin parissa." Martin kirjoittaa. "Lähes joka päivä. Kirjoittaminen, uudelleenkirjoittaminen, editointi, kirjoittaminen lisää. Tasaista edistystä. Ei niin nopeasti kuin haluaisin.. .ei varmasti niin nopeasti kuin SINÄ haluaisit... mutta edistystä kuitenkin."

Toisaalta on mahdollista ymmärtää, miksi George R.R. Martinilla kesti jonkin aikaa kauemmin julkaista tämä seuraava kirja. Sen jälkeen kun Game of Thrones lähti lentoon vuonna 2010, kirjailijan julkaisemien kirjojen laatuun on rakennettu kasvavia paineita, ja fanien vaatimuksiin vastaaminen tuntuu varmasti mahdottomalta saavutukselta.

Toisaalta... todella George, 12 vuotta ja olet työskennellyt sen parissa joka päivä? Ajan myötä on vaikeampaa uskoa, että tämän kirjan parissa on työtä, ja päivä, jolloin näemme sen julkaistavan, ei ole muuta kuin Kevään unelma. Tämän ytimessä on henkilö, joka ei ansaitse niin sanottujen fanien sylkemää vihaa, mutta myös joku, joka jos he voisivat kirjoittaa hieman nopeammin, se olisi hienoa.

Tämä on mainos:

Luuletko, että näemme talven tuulet elinaikanamme?

George R.R. Martin vahvistaa työskentelevänsä Winds of Winterin parissa päivittäin


Ladataan seuraavaa sisältöä