LIVE
HQ
logo hd live | Children of the Sun
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   ARTIKKELI - SPONSOROITUA SISäLTöä

   Ghost of Tsushima, kaikki mitä olet halunnut tietää

   Videosarja jatkuu, ja samalla kilpailu pelin Collector's Editionista!

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   Ghost of Tsushima

   Opi lisää Ghost of Tsushimasta, ja vastaa kaikkiin kysymyksiin kommenttiosiossa sitä mukaa kuin niitä lisätään. Sinulla on mahdollisuus voittaa pelin Collector's Edition! Muista ottaa aina uuteen kysymykseen vastatessasi lainaus edellisestä vastauksestasi.

   Kaikki kysymykset ja videot on nyt lisätty!

   Kuusi vuotta sitten lahjakas studio Sucker Punch julkaisi pelit Infamous: Second Son ja Infamous: First Light. Kyse oli Playstation 4:n varhaisista yksinoikeuspeleistä. Saman firman vastuulla on nyt Playstation 4:n viimeinen iso yksinoikeuspeli Ghost of Tsushima, joka on samalla firman ensimmäinen uusi pelisarja 11 vuoteen.

   Ghost of Tsushima

   Harvalla firmalla on uskallusta tehdä kokonaan uuden pelisarjan aloitus konsolisukupolven lopussa. Mutta mikä tekee Ghost of Tsushimasta niin erikoisen? Tähän vastataan Gamereactorin uudessa videosarjassa. Nyt opitaan lisää pelin tarinasta, maailmasta, taistelumekaniikasta ja toki pahiksista. Toisin sanoen kaikki se, mitä haluat tietää 17. heinäkuuta julkaistavasta PS4:n yksinoikeuspelistä. Aloitetaan yleiskatsauksella menoon:

   HQ
   Ghost of Tsushima

   Nyt keskitytään pelin tapahtuma-aikaan ja -paikkaan. Kyseessä on 1200-luvun Japani, ja maata riepoo Mongolivaltakunnan maahantunkeutuminen. Mitä se merkitsee avoimelle pelimaailmalle, ja Jin Sakain seikkailuille? Katso video alta.

   HQ
   Ghost of Tsushima

   Maisemien ihailun ohella Ghost of Tsushiman ideana on vapauttaa Japani maahan tunkeutuneista mongoleista. Vastaan asettuu monenlaisia vihollisia. Millaisia? Se selviää katsomalla kolmas video.

   HQ
   Ghost of Tsushima

   Vihollisen tunteminen ei vielä riitä, koska pahis on myös voitettava! Neljännessä videossa perehdytään siksi siihen, miten se taistelu oikein toimiikaan. Näin ollaan Oikea samurai.

   HQ
   Ghost of Tsushima

   Ghost of Tsushiman maailma on iso, ja sitä pitää tutkia. Lisäksi hahmonkehitys tekee tehtävän helpommaksi. Katso videolta, miten nämä kaksi asiaa tapahtuvat.

   HQ

   Vastaa kysymyksiin kommenttiosiossa (ja katso seuraava kysymys huomenna), ja olet mukana pelin Collector's Edition -skabassa.

   Kysymys 1: Mikä on suosikkisi Sucker Punchin peleistä, ja miksi?


   Kysymys 2: Mikä on historiallisista ajanjaksoista suosikkisi videopelille?


   Kysymys 3: Mitä ajattelet Jinin vaarallisimmista vastustajista: mongoleista, rosvoista, ronineista ja villieläimistä?


   Kysymys 4: Jos kehittäisit oman valmiusasentosi (kuten "Wind Stance" ja "Stone Stance"), millainen se valmiusasento olisi, ja mikä sen nimi olisi?


   Kysymys 5: Kenen Playstationin yksinoikeushahmon naama sopisi parhaiten Jinin samurainaamioksi, ja miksi?

   Lisää videoita ja kysymyksiä tulossa huomenna!

   Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Muista myös, että osallistuaksesi Gamereactorin kilpailuihin, sinun tulee asua joko Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa tai Suomessa.

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä