Suomi
Gamereactor
laitearviot

Gigabyte Brix VR

Gigabyte kokeilee valmiiksi koottua tietokonetta, ja tulos on jännittävä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Pienikokoisten valmiiksi koottujen tietokoneiden markkina on kasvamassa. Gigabyte toimitti Gamereactorille testiin valmiiksi kootun Gigabyte Brix VR:n. Kyseessä on ehkä tasapainoisin mini-PC pitkään aikaan.

HQ
Gigabyte Brix VR

Kaappi itsessään on 2,6 litraa, ja se tuntuu hieman kuin pitäisi isoa maitotölkkiä käsissään. Höyhenkevyestä laitteesta ei ole kyse, mutta korkeutta on silti vain 22 cm, leveyttä 1 cm ja syvyyttä 11 cm. Kuori on metallia, ja sekä pohja että yläpuoli on omistettu ilmanvaihdolle. Lukuun ottamatta ylhäällä ja alhaalla olevaa oranssista ritilää koko laite on varsin maltillisen näköinen. Takana on Gigabit Ethernet, kaksi mini displayta, kaksi HDMI:tä, kolme USB 3 (5GB) ja kaksi USB 3 (10GB), joista toinen on USB-C (joskaan ei Thunderbolt).

Gigabyte Brix VR

Prosessori: Quad-Core i7-7700HQm 2,8GHz (Turbo 3,8GHz asti)
Grafiikkakortti: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB GDDR5
RAM: 8GB DDR4 SDRAM (tilaa 64GB asti kahdessa paikassa)
Emolevy: Intel HM175 Chipset
Kovalevy: 256GB M.2 2,5" SSD
Verkko: Intel i219LM Gigabit Ethernet, Intel WirelessAC8265

Tämä on mainos:
Gigabyte Brix VR

Hintaa on siinä 620 euroa, ja vankan rakenteen ohella laitteesta alkaa hahmottua positiivinen kuva. Komponentit ovat itse asiassa sukupolven verran jäljessä, ja siksi päivitetty malli lienee tulossa.

Kokonaisuutena laite ei juuri meteliä pidä Gigabyten Silent Coolingin ansiosta. Huomasin silti nopeasti CPU-lämmön kipuavan 85 asteeseen. Onneksi puhdistaminen ja tarvittaessa vaihtaminen on hyvin helppoa.

Gigabyte Brix VR
Tämä on mainos:

Hinta ja koko huomioon ottaen Brix on oiva laite television vieressä pidettäväksi pelaamista varten, ja se toimii hyvin myös mediakeskuksena. Gigabyte Brix VR siis tekee hyvin sen minkä lupaa, sillä hinnalla kuin on luvannut.

08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä