Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Gla1ve jättää Astraliksen

Seitsemän vuoden jälkeen Tanskan joukkueessa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Astralis on ilmoittanut menettävänsä yhden pitkäaikaisimmista veteraanipelaajistaan, kun Lukas "gla1ve" Rossander jättää virallisesti Tanskan esports-organisaation seitsemän vuoden jälkeen.

Gla1ve suuntaa tulevaisuudessa muualle, vaikka tarkka määränpää ei ole tällä hetkellä tiedossa. Astraliksesta lähtemisestä puhuttaessa tiimi on julkaissut lausunnon, jossa se ilmaisee kiitoksensa monista vuosista, jotka Gla1ve on sitoutunut kokoonpanoon.

"Lukas, tulet ikuisesti olemaan osa Astralista, Astralis-perhettä ja Astralis-historiaa yhtenä kaikkien aikojen suurimmista. Kaikkien astralilaisten puolesta toivotamme teille kaikkea hyvää tulevaisuudessa."

Gla1ve on myös antanut lausunnon tiimistä lähtemisestä ja lisännyt: "Se, mitä saavutimme ja koimme joukkueena, on jotain, mitä en koskaan unohda. Tuntuu kuin jättäisin hyvästit perheelle, joka on aina ollut tukenani, joten suuri kiitos faneille, miehistölle, joka työskentelee väsymättä kulissien takana, ja joukkuetovereille, joiden kanssa olen käynyt läpi paksuja ja ohuita Astraliksessa!"

Mitä uskot Gla1ve:n tulevaisuuden tuovan tullessaan?

Counter-Strike 2
Photo: Astralis

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä