Suomi
Gamereactor
uutiset
The Callisto Protocol

Glen Schofield haluaa tehdä The Callisto Protocol 2:n, toisen pelin, ja kaksinkertaistaa Zaragozan studion koon

Keskustelimme Striking Distancen toimitusjohtajan kanssa Striking Distance Studios Spainin upouusissa toimistoissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka studio julkistettiin jo vuonna 2020, vuosi sen jälkeen, kun sen pääkonttori San Ramonissa Kaliforniassa perustettiin, oli meille melko shokeeraavaa saada selville, mitä Striking Distance Studios Spainissa tapahtuu. Kävimme Zaragozassa aivan uusissa toimistoissa tapaamassa tiimiä ja kokeilemassa The Callisto Protocol -peliä ensimmäistä kertaa.

Osoittautui, että luovan suunnittelun johtajan ja toimitusjohtajan Jorge Jiménezin johtamana, joka oli työskennellyt Glen Schofieldin kanssa monta vuotta, muodostaa vahvan tiimin. Sen johdolla taide ja tekniikka, vastuu tärkeimmistä säteenjäljitys-, valaistus-, renderöimis-, kasvojen mallintamisesta ja gore-simulaatioprosesseista saavat TCP:n näyttämään yhtä hyvältä, kun nimike julkaistaan ​​2. joulukuuta.

Suurimman osan kehitystyöstä etätyöskentelyn jälkeen Zaragozan keskustassa sijaitseva uusi rakennus toimii tukikohtana kehittäjille ja sisältää niin sanotun "Splash Roomin", jossa he simuloivat kaikenlaisia ​​roiskeita ja OLAT-valotehosteita malleissa ja seinissä. Mutta käsittelemme sitä enemmän maistiaispalana, sillä ensinnäkin on tärkeää korostaa, kuinka SDS Spainilla tulee olemaan entistä tärkeämpi rooli organisaatiossa tulevaisuudessa, kun mahdollisesti kaksi peliä, mukaan lukien The Callisto Protocol 2, voivat olla työn alla:

"No, istumme alas ja suunnittelemme, meillä ei ole ollut paljoa aikaa", myöntää toimitusjohtaja ja luova johtaja Glen Schofield puhuessaan Gamereactorille Zaragozassa. "Henkilökohtaisesti toivoisin, että voimme tehdä jatko-osan - meidän on keskusteltava siitä Kraftonin kanssa. Ja vie aikaa selvittää kaikki siihen liittyvät asiat. Haluan myös studion kasvavan. Jos tulevaisuudessa saamme tehdä kaksi peliä - rakastaisin sitä - niin suunnitelmissani haluaisin kasvattaa [SDS] Spainia, itse asiassa tänä vuonna. Haluan ainakin tuplata yhtiön koon, ja haluamme todella, että Zaragoza on kasvualusta mahtaville insinööreille ja taiteilijoille. Haluamme ihmisten tietävän, että yritys houkuttelee Euroopan parhaita."

The Callisto Protocol

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä