Suomi
Gamereactor
uutiset
The Witcher 2: Assassins of Kings

Gog-palvelu ja Witcher 2 Macille

Omenatarhassa pelitarjonta lisääntyy

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

CD Projekt on julkaissut Gog-palvelunsa Macille. Tarjolla on heti viitisenkymmentä eri peliä, joista puolet voi lukea klassikkojen joukkoon. Esimerkiksi vanha Syndicate, Ultima-sarja ja Wing Commander ovat ensi kertaa Mac-fanien ulottuvilla.

Ikivihreiden lisäksi tarjolla on myös tämän päivän kuumimpiin pelisarjoihin lukeutuva Witcher. CD Projekt Red käänsi The Witcher 2 Enhanced Editionin sopivasti Gogin Mac-julkaisuun. Lisäksi käännös julkaistiin Steamin kautta.

Hyvä uutinen on se, että palvelusta riippumatta molemmat versiot saa yhdellä ostoksella. PC-version hankkineiden ei siis tarvitse ostaa peliä uudelleen pelatakseen sitä Applen laitteilla.

Samassa yhteydessä Witcher 2:n modaustyökalujen kerrottiin ilmestyvän ilmaisena päivityksenä ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

The Witcher 2: Assassins of Kings
Gog juhlistaa Mac-tukea pikatarjouksin - esimerkiksi Witcherit voi napata alehintaan.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Nappaa The Witcher 2 ilmaiseksi Xbox Onelle

Nappaa The Witcher 2 ilmaiseksi Xbox Onelle

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Major Nelson on julkistanut 10 uuden Xbox 360 -pelin listan, jotka liittyvät Xbox Onen yhteensopivuuden piiriin. Koko listan voi katsoa alta, mutta merkittävin näistä...

8
Kokeile The Witcher -sarjaa ilmaiseksi

Kokeile The Witcher -sarjaa ilmaiseksi

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Eikö Titanfallin betakutsua ole kuulunut? Kaipaatko viikonloppuun jotain muuta pelattavaa? Steamissä voi tänä viikonloppuna pelata The Witcheriä ilmaiseksi.

0
The Witcher kirjoissa ja peleissä

The Witcher kirjoissa ja peleissä

ARTIKKELI. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Witcher on viime vuosien suosituimpia roolipelisarjoja. Markus Hirsilä syventyi sarjan lähdemateriaalina toimiviin Noituri-kirjoihin ja peilaa pelejä niihin.Ladataan seuraavaa sisältöä