Suomi
Gamereactor
lifestyle

Google Mapsin väitetään aiheuttaneen ihmisen ajamisen romahtaneelta sillalta

Kerrottiin, että Googlea pyydettiin päivittämään Maps vuosia ennen kahden lapsen isän kuolemaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pohjois-Carolinan Hickoryssa romahtaneelta sillalta ajamisen jälkeen hukkuneen miehen perhe väittää, että se oli Google Mapsin vika.

Philip Paxsonin perhe haastaa Googlen oikeuteen väittäen, että teknologiajätti tiesi sillasta vuosia ennen Paxsonin kuolemaa, mutta ei ollut päivittänyt Maps-palveluaan. Paxson kuoli syyskuussa 2022, ja oikeusjuttu nostettiin 19. syyskuuta tänä vuonna.

Google kertoi BBC: lle tarkistavansa syytöksiä. Paxson ei tiettävästi tuntenut paikallisia teitä, joten hän ei tiennyt sillan romahtamisesta ennen kuin yritti ajaa sen yli. "Traagisesti, kun hän ajoi varovasti pimeydessä ja sateessa, hän seurasi pahaa-aavistamatta Googlen vanhentuneita ohjeita siihen, mitä hänen perheensä myöhemmin sai tietää lähes vuosikymmenen ajan, nimeltään 'Silta ei mihinkään', törmäten Snow Creekiin, missä hän hukkui", sanoivat hänen perheensä asianajajat.

Kanteen mukaan paikalliset olivat tiettävästi pyytäneet Googlea muuttamaan Maps-palveluaan ilmoittaakseen tienkäyttäjille romahtaneesta sillasta.

Tämä on mainos:

"Meillä on syvin myötätunto Paxsonin perhettä kohtaan", sanoi Googlen tiedottaja. "Tavoitteenamme on tarjota tarkkoja reititystietoja Mapsissa, ja tarkastelemme tätä oikeusjuttua."

Google Mapsin väitetään aiheuttaneen ihmisen ajamisen romahtaneelta sillalta


Ladataan seuraavaa sisältöä