Suomi
Gamereactor
lifestyle

Google sopii 5 miljardin dollarin oikeusjutun käyttäjien seuraamisesta incognito-tilassa

Ilmeisesti sillä ei ole väliä, mitä selainasetuksia sinulla on, sinua seurataan edelleen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tässä vaiheessa on turvallista olettaa, ellet asu metsässä kuten kapteeni Fantastic, että jokin yritys seuraa sinua. Tietojasi ja miljardeja muita Internetin käyttäjiä kerätään, jotta sinulle voidaan syöttää sopivampia mainoksia ja voit ilmoittaa yrityksille, mitä heidän on tehtävä tavoittaakseen sinut parhaiten.

Kuitenkin jotain, joka näyttää pelastavan sinut tästä tietojen keräämisestä, on incognito-tila tai selaimen yksityinen tila. Google ei kuitenkaan näyttänyt ajattelevan, että yksityinen tarkoitti yksityistä, ja seurasi käyttäjiä kaikesta huolimatta.

Tämä johti vuonna 2020 nostettuun oikeusjuttuun, jossa syytettiin teknologiajättiä käyttäjien seuraamisesta heidän tietämättään. Vaikka Google yritti saada tapauksen hylätyksi, tänä vuonna se on sopinut asian tuomioistuimen ulkopuolella huikealla 5 miljardilla dollarilla.

Meidän on odotettava ja katsottava, lopettaako Google käyttäjien seurannan yksityisissä tiloissa, mutta jos todella haluat pitää selaustottumuksesi itselläsi, sinun on ehkä tehostettava peliäsi.

Tämä on mainos:

Kiitos, BBC.

Google sopii 5 miljardin dollarin oikeusjutun käyttäjien seuraamisesta incognito-tilassa


Ladataan seuraavaa sisältöä