Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Google vuoti vahingossa Pixel 8:n

Uusin lippulaivapuhelin ja kolme sen väriä on esitelty aikaisin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka Google Pixel 8 ja Pixel 8 Pro julkaistaan ensi kuussa, Google on mennyt eteenpäin ja näyttänyt meille joitain kuvia puhelimesta vahingossa tapahtuvassa vuodossa. Puhelimien ja niiden värien rinnalla tekniset tiedot ja paljon muuta ovat vuotaneet.

Mitä tulee väreihin, Pixel 8 Pro on saatavana lakritsi, posliini ja taivas. Niiden ulkonäön perusteella ne näyttävät olevan mustia, sinisiä ja harmahtavia. Wccftech sukelsi myös syvälle puhelimen teknisiin tietoihin ja havaitsi, että siinä on mukaansatempaava ääni, jossa kaiuttimet ovat ylä- ja alaosassa, lämpötila-anturit kameran lähellä ja 5x zoom teleobjektiivissa.

Tämän puhelimen mukana tulee paljon uusia ominaisuuksia, ja vaikka Google ei ole virallisesti vahvistanut niitä, koska ne ilmestyivät viralliselle verkkosivustolle, on todennäköistä, että ne toimitetaan puhelimen mukana.

Google vuoti vahingossa Pixel 8:n
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä