Gamereactor Suomi. Gamereactor on maailmanlaajuinen monikielinen viihdesivusto, joka keskittyy populaarikulttuuriin. Aiheina ovat videopelit, e-urheilu, elokuvat, TV-sarjat ja teknologia. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi

Ilmoittaudu nyt

Kirjaudu ensin omallasi Gamereactor-tili osallistua turnaukseen.

Gamereactor Nordic Discord

TERVETULOA GRAN TURISMO 7 -TURNAUKSEEMME

Support: [email protected] ja myös Discord

Jos olet nopein Gran Turismo -kuski Pohjoismaissa, on sinulla mahdollisuus voittaa PlayStation 5, PlayStation Plus -aikaa, GT7-tavaraa ja Thrustmaster-välineitä! Ne, jotka eivät ole nopeimpia, on jaossa ei vähempää kuin kolmet RIG 700HS -kuulokemikrofonit, 5x PlayStation Plus -aikaa ja yhteinen palkintopotti sadalle ensimmäiselle ilmoittautuneelle.

Tällä kertaa tie vie Englannin Goodwoodiin pelaamaan Clubman+ -tapahtumaa. Tämä tarkoittaa tiettyjä rajoituksia ja vaatimuksia, mutta samalla kyseessä on mahtava tapa osoittaa omat kykynsä, ja käyttää hyödyksi asfaltin jokainen tuuma. Peli asettaa tietyt vaatimukset pp-luokitukselle, renkaille ja niin edelleen, joita on noudatettava päästäkseen radalle. Pidä huolta siitä, että tallennat koko ajosi mukaan lukien tulostaulut, jotta aikasi voidaan varmistaa. Sinun on myös lisättävä GamereactorLive ystäväluetteloosi.

Koska peli saatavilla niin PlayStation 4:lle kuin PlayStation 5:llekin, osallistua voi ilman nykypolven pelikonsolia.

Ilmoittautuminen alkaa 4. maaliskuuta 2022, ja turnaus alkaa 4. maaliskuuta 2022. Kaikkiaan neljä eri aikaa on mahdollista lisätä suorituksikseen. Itse pelissä kestää kuitenkin muutaman tunnin, että saa avatuksi Goodwoodin radan, mutta omaa aikaansa voi aina päivittää. Turnauksen tulostaulu pidetään piilossa turnauksen viimeiseen viikkoon asti.

Jos on kysyttävää, ota yhteys [email protected] ja myös Discord

SÄÄNNÖT

Gran Turismo 7 on saatavilla ainoastaan PlayStation 4:lle ja PlayStation 5:lle

Pelaa Clubman+ -tapahtuma Goodwood Circuitissa, ja aja nopein mahdollinen aika. Pelin sisäisesti mukana on lukuisia vaatimuksia, joita on noudatettava radalle pääsemiseksi (mukaan lukien rajoitukset auton valinnalle).

Valintamahdollisuudet tulevat mukaan 4. maaliskuuta, ja aina omaa aikaansa voi päivittää. Ensin on kuitenkin ilmoittauduttava turnaukseen. Turnaus päättyy 10. huhtikuuta klo 00:59.

Ilmoittautuminen alkaa 4. maaliskuuta 2022. Turnauksen tulostaulut tulevat julkisesti nähtäville viikkoa ennen turnauksen päättymistä.

Ainoastaan Tanskan, Norjan, Ruotsin ja Suomen kansalaiset voivat osallistua, jotka lisäksi asuvat kyseisessä maassa virallisesti. Palkinnot on mahdollista postittaa ainoastaan näihin neljään maahan. Sinun on myös lisättävä GamereactorLive ystäväluetteloosi.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys [email protected]

Osallistujien on oltava yli 16-vuotiaita.

Muista tallentaa ruutukaappaus ajastasi (eikä ainoastaan nopeimmasta kierrosajasta), ja sen lisäksi video koko suorituksesta. Voittajan on varmistettava aikansa ruutukaappauksella + videolla koko suorituksesta siltä varalta, ettei tulostaulua ole saatavilla. Mikäli videota ei ole tallennettu, ei ajettua aikaa voida hyväksyä. Ruutukaappauksia ja videota voi pyytää koko turnauksen ajan eikä ainoastaan vasta lopuksi. Vain varmistetut ajat ovat sallittuja, joten Gamereactor voi poistaa minkä tahansa ajan, jota ei voida varmistaa turnauksen tulostaululta.

PALKINNOT


  • 1. sija: PlayStation 5 + Thrustmaster T248 + GT7-t-paita + vesipullo
  • 12 kk PlayStation Plus -aikaa + GT7-t-paita + vesipullo
  • 3 kk PlayStation Plus -aikaa + GT7-t-paita + vesipullo


Sadan ensimmäisen ilmoittautuneen kesken arvotaan 5x 3 kk PlayStation Plus -aikaa ja 3x RIG 700HS -mallin kevyitä langattomia kuulokemikrofoneja. Kun sinut on nimetty yhden palkinnon saajaksi, se poistetaan, joten ainoastaan yhden palkinnon voi yksi käyttäjä voittaa.

Gran Turismo 7 signed players

KäyttäjänimiMaa
Jarneldk
Hairybandicootfi
Herrnilsson10se
therealdeadonese
Mhm66dk
Xavierk24se
Lambolassese
Jii1984fi
ttvhydrabenjamindk
Dodeligo123se
jakob3kdk
Yenzn3no
Jacketfi
SubuTexWiller83 fi
Ankjaerklugdk
Juhldk
Brochdk
Roevhaltse
Martuz-87dk
Cstedtse
peek00se
Swaggervestdk
Varatterifi
Timberjimdk
Speedboyse
Amondelfi
RONKI Tonkise
Dartarnixusno
ZodiacDavese
Thorellskise
Ghostdkdk
Iscarlno
Mr.Gagano
TRDETTSno
Zetorfi
gtasuyse
Vatossdk
phedoxse
mrMarcuzse
tedaxe1se
Har inte fått det ännuse
Va25se
ICDeadPplse
Mract0r se
wlf811se
Gamereactortvdk
peritassno
nikomaatta1991fi
Börje Bråttomse
UltraHorizonno
Skrukse
Mathias_F-96dk
Nikodk
EKIPASAfi
Grmrdk
cubieDKdk
Firrepinnendk
Feffe1312dk
TgTenkafi
GVG-Slass89dk
Hemulifi
tparisse
Glendrixdk
Chainsaw_LTUdk
markusVIIfi
Sarge_Tdk

Gran Turismo 7 leaderboard Top 10

RankKäyttäjänimiTimeAlustaMaa
1Jarnel02:38.356PS5dk
2Hairybandicoot02:40.557PS5fi
3Herrnilsson1002:42.983PS5se
4therealdeadone02:44.903PS4se
5Mhm6602:47.059PS4dk
6Xavierk2402:49.646PS4se
7Lambolasse02:54.466PS5se
8Jii198402:54.716PS5fi
9ttvhydrabenjamin02:59.231PS5dk
10Dodeligo12303:02.839PS5se