Suomi
Gamereactor
uutiset
Grid: Autosport

Grid: Autosport -kaahailusta löytyy nyt Oculus Rift -tuki

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Codemastersin blogissa on kerrottu, että Grid: Autosport tukee jo nyt Oculus Riftiä. Se on tosin tällä hetkellä vielä joskin epävakaassa tilassa, ja esimerkiksi graafiset asetukset kehotetaan laittamaan aluksi vaatimattomimmalle tasolle. Blogissa mainitaan, että asetusten nostaminen tällä hetkellä minimiä korkeammalle asettaa todella suuret vaatimukset käytettävälle raudalle.

Uutinen on tarkoitettu lähinnä kehittäjille, sillä kuluttajien ulottuville Oculus Rift saapuu vasta ensi vuoden keväänä. Grid: Autosportin tulevat päivitykset sisältävät myös virallisen tuen laitteelle. Vaikka virtuaalimaailman tulevaisuus on vielä täysin avoin, on mukava havaita että kehittäjät kokeilevat jo nyt siipiään eri pelien avulla.

Grid: Autosport

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Grid: AutosportScore

Grid: Autosport

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Codemastersilta on tullut muutaman vuoden sisään toinen toistaan upeampia kaahailupelejä, mutta Grid: Autosport ei kuulu niihin.

0
Grid: Autosport saa vauhtia brittibiileistä

Grid: Autosport saa vauhtia brittibiileistä

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Codemasters on julkaissut Best of British -autopaketin Grid: Autosportiin. PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle ilmestynyt paketti sisältää kolme uutta autoa, jotka on suunniteltu ja rakennettu Britanniassa.

2
Grid: Autosportin saavutukset julkistettiin

Grid: Autosportin saavutukset julkistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Codemasters on julkistanut tulevan Grid: Autosportin saavutukset ja pokaalit, jotka on jaettu eri osa-alueiden ja pelimuotojen välille. Kaikkien keräämiseen voi mennä hetkinen.

1
Grid: Autosport

Grid: Autosport

ENNAKKO. Kirjoittaja Christian Gaca

Codemastersin uudessa kilpa-ajopelissä poltetaan kenties viimeistä kertaa kumia vanhan konsolisukupolven radoilla.Ladataan seuraavaa sisältöä