Suomi
Gamereactor
uutiset
Grid: Autosport

Grid: Autosport saa HD-tekstuurit PC:llä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Codemasters aikoo julkaista HD-tekstuuripaketin Grid: Autosportin PC-versioon, kun peli ilmestyy tänä perjantaina. Kyseessä on ilmainen lataus, joka mahdollistaa tarkemmat maalipinnat autoihin.

"Halusimme tehdä paketista vapaaehtoisen, koska mukana olevat 4K-tekstuurit aiheuttavat pienen lommon pelin suorituskykyyn", brittikehittäjä perustelee. "Sen sijaan, että nostaisimme minimivaatimuksia kaikille, jätämme päätöksen jokaisen käsiin."

Grid: Autosportiin on myöhemmin odotettavissa myös autopaketteja ja "minilaajennuksia", jotka tarjoavat uusia rata-alueita sekä mahdollisesti uusia autoja ja moodeja.

Pelin arvio on luettavissa tästä.

Grid: Autosport

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Grid: AutosportScore

Grid: Autosport

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Codemastersilta on tullut muutaman vuoden sisään toinen toistaan upeampia kaahailupelejä, mutta Grid: Autosport ei kuulu niihin.

0
Grid: Autosport saa vauhtia brittibiileistä

Grid: Autosport saa vauhtia brittibiileistä

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Codemasters on julkaissut Best of British -autopaketin Grid: Autosportiin. PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle ilmestynyt paketti sisältää kolme uutta autoa, jotka on suunniteltu ja rakennettu Britanniassa.

2
Grid: Autosportin saavutukset julkistettiin

Grid: Autosportin saavutukset julkistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Codemasters on julkistanut tulevan Grid: Autosportin saavutukset ja pokaalit, jotka on jaettu eri osa-alueiden ja pelimuotojen välille. Kaikkien keräämiseen voi mennä hetkinen.

1
Grid: Autosport

Grid: Autosport

ENNAKKO. Kirjoittaja Christian Gaca

Codemastersin uudessa kilpa-ajopelissä poltetaan kenties viimeistä kertaa kumia vanhan konsolisukupolven radoilla.Ladataan seuraavaa sisältöä