Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto IV

GTA IV -modaaja heitti hanskat tiskiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hayssam Keilany - joka tunnetaan suositun ja mainion Icenhancer-modin tekijänä - on lyönyt hanskat tiskiin ja jättänyt modaushommat sikseen.

Modi ehti versioonsa 3.0, mutta nyt Keilany on saanut tarpeekseen yhteisön asenteesta. Hän tilitti aiheesta FB-sivullaan:

"Jep, se on nyt siinä. Joka julkaisun yhteydessä sama juttu, 1.2-versiosta alkaen. Väki sylkee minun päälleni, työni päälle, kaiken päälle vaan sen takia, että ihmiset nyt tuntevat minut tai jotain."

"Käytin päiviä, viikkoja, kuukausia 3.0:n julkaisemiseksi, koska ajattelin että porukka tykkäisi siitä. Jos te ette tykkää niin sori vaan, mutta itse pidän GTA:sta tällaisena."

"Julkaisen vielä asennus- ja poisto-ohjelmat, mutta sitten minulle riittää. Kiitos kaikille, jotka tukivat minua, te olette siistiä porukkaa. Ei kiitos niille tyypeille, jotka koittivat aina masentaa minua. Onnistuitte neljän vuoden päätteeksi, luovutan nyt vihaajille."

Keilany ei ole ainoa modaaja, joka on joutunut jättämään hommansa sikseen negatiivisuuden vuoksi. Ilmeisesti vihaajat pelaavat mieluummin pelejään ilman ilmaisia parannuksia.

Icenhancer 3.0 on suositeltava lisä kaikille Grand Theft Auto IV:n pelaajille.

Grand Theft Auto IV

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Grand Theft Auto IVScore

Grand Theft Auto IV

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

GTA IV:n tulo pc:lle on ottanut aikansa. Käännös on konsoliversioille uskollinen, mutta myös yllättävän raskas.

7
Grand Theft Auto IVScore

Grand Theft Auto IV

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Grand Theft Auto -sarjan neljäs osa on tämän vuoden toistaiseksi paras peli. Eikä vain paras, vaan kirkkaasti paras.Ladataan seuraavaa sisältöä