Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Guilty Gear: Strive

Guilty Gear Striven latautumista odotellessa pystyy läpäisemään retropelin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Guilty Gear: Strive julkaistiin kesäkuussa, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Vastaanotto on ollut ihan kohtuullista, mutta se suurin valituksen aihe on koskenut lataustaukoja. Ne nimittäin ovat sanalla sanoen mittavat, ja ennen kaikkea hidasta on kirjautua sisään, ja päästä alkuvalikkoon.

Pelaava kansa on ryhtynyt verkossa osoittamaan mieltään luovilla tavoilla. Nopeuspelaaja eli speedrunner on nyt Twitterissä julkaissut videon, jonka mukaan Game Boy Advancen Castlevania: Harmony of Dissonance on läpäistävissä ennen kuin Guilty Gear: Strive on edes pelikunnossa.

Onko Guilty Gear: Strive oikeasti niin hidas latailemaan itsensä? Kommentoi alla.

Guilty Gear: Strive

Kiitokset, Kotaku

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Lauantain arviossa Guilty Gear: Strive

Lauantain arviossa Guilty Gear: Strive

UUTINEN. Kirjoittaja Tero Kerttula

Guilty Gear: Strive on jo kaupoissa ja saanut ainakin myyntien osalta positiivisen vastaanoton puoleensa. Vaan miten on, kelpaako yksinkertaistettu tuote kokeneelle...

0
Näin alkaa Guilty Gear: Strive

Näin alkaa Guilty Gear: Strive

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Jos on päättänyt hankkia ennakkoon Guilty Gear: Striven Deluxe Editionin tai Ultimate Editionin, pääsee jo nyt linjoille "mäyhäämään". Rahvaan on sen sijaan odotettava...Ladataan seuraavaa sisältöä