Suomi
Gamereactor
uutiset
Guitar Hero III: Legends of Rock

Guitar Hero 3, myyntimenestys

Parhaiten ansainnut peli jenkeissä koskaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

NPD on koonnut listan pelien myynneistä Yhdysvalloissa vuodesta 1995 eteenpäin, ja top kympin kärjessä keikkuu Guitar Hero III: Legends of Rock. Sen elinikämyynnit yltävät tällä hetkellä 830,9 miljoonaan dollariin, johon ei sisälly verkosta ostettuja lisäbiisejä. Musiikkipelit veivät listasta kolme paikkaa. Activision keräsi puolestaan viisi paikkaa itselleen, ja Nintendo neljä. Jäljelle jäänyt paikka meni Viacomille.

Listassa ei oteta huomioon inflaatiota, eikä konsoleiden mukana myytyjä pelejä. Näistä jälkimmäinen nostaisi Wii Sportsin listan kärkeen. Tämän sijasta kaksi Nintendon Wii Fit -peleistä on listalla.

Top viiden yhteisarvo listalla oli 3,7 miljardia dollaria, ja tulee ottaa huomioon että jotkut pelit maksoivat toisia enemmän, eli kyseessä ei ole kappalekohtainen ennätyslista. Musiikkipeleissä erityisesti instrumentit nostivat näiden hintaa.

Kovana kakkosena listalla nousee Call of Duty: Black Ops, joka on 43,5 miljoonaa dollaria jäljessä Guitar Hero III:sta. Tuleekin huomata, että kaikki listalle päässeet pelit on julkaistu vuoden 2007 jälkeen.

NPD ei ole julkaissut koko listaa julkisuuteen, mutta aiheesta uutisoi CNBC.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä