Suomi
Gamereactor
guide
Hades II

Hades II: Yöaseiden tasoluettelo ja miten ne hankitaan

Olemme luokitelleet Hades II aseet ja meillä on vinkkejä niiden hankkimiseen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kuten ensimmäisen pelin Infernal Arms, Hades II Nocturnal Arms on taistelun leipä ja voi. Ne voivat muuttua massiivisesti Boonsin, Daedalus-päivitysten ja muiden myötä, mutta loistaaksesi pelissä sinun on löydettävä ase, joka sopii parhaiten sinulle ja pelityyliisi. Haluatko pitää asiat lähellä ja henkilökohtaisesti, vai istutko mieluummin takana ja väistelet mahdollisimman paljon vahinkoa?

Tästä huolimatta Hades II kaikki aseet eivät ole samanarvoisia, ja jotkut loistavat kirkkaammin kuin toiset kuun valossa. Tässä luettelossa erittelemme jokaisen aseen, sen vahvuudet ja kuinka voit saada sen. Muista, että tämä on subjektiivista, mutta olemme yrittäneet lähestyä tätä luetteloa siitä näkökulmasta, mitkä aseet todennäköisimmin saavat sinut ensimmäiseen onnistuneeseen juoksuun.

Hades II

S-taso: Kuukivikirves

(vaatii 15 hopeaa)

Ykkönen on iso, mojova Moonstone Axe. Tämän aseen perushyökkäykset saattavat tuntua hieman hitailta, ja ne ovat hitaimpia kaikista tähän mennessä julkaistuista aseista, mutta kun otetaan huomioon, että Omega-hyökkäys pyörii nopeasti kuin salama, ja vahinko voi tulla naurettavaksi melko nopeasti yhdistettynä Hephaestuksen tai Hestian siunauksiin, tämä ase erottuu selvästi ikäisensä yläpuolella.

Tämä on mainos:

Myös uusille pelaajille tai niille, joilla on vaikeampaa taistelussa, kirveessä on lohko, joka toimii sitten etäisyysvaihtoehtona, kun lataat sen. Tämä kaukohyökkäys maksaa mojovan määrän Magickia, mutta jälleen kerran vastineeksi saamasi vahinko on inhottavaa. Saadaksesi käsiisi Moonstone Axen, tarvitset 15 hopeaa, mikä saattaa kuulostaa paljolta, mutta kun otetaan huomioon, että hopea on helpoin asia saada valinnallasi, eikä sinun tarvitse edes voittaa ensimmäistä pomoa saadaksesi sen. Valitse vain ja siruta kaikki löytämäsi hopeatalletukset.

A-taso: Lim ja Oros, sisarterät

(vaatii 1 hopean)

Toiseksi helpoin ase peliin on teknisesti kaksi asetta, vaikka käytät niitä yhtenä. Lim ja Oros AKA The Sister Blades ovat avattavissa heti, kun saat käyttöösi muita aseita, ja ne ovat uskomattoman nopeita, suuria vahinkojakajia, joiden avulla voit rynnätä taisteluun, tappaa muutaman vihollisen ja sitten rynnätä uudelleen. Limin ja Orosin nopea veitsenheitto erikoisuutena antaa sinun myös pitää etäisyyttä, jos haluat, ja kun yhdistät säännölliset hyökkäykset ja erikoistarjoukset, vahingon määrä, jonka voit tehdä, on erittäin vaikuttava.

Jos emme laittaisi jokaista asetta omaan luokkaansa, voisin helposti saada Limin ja Orosin istumaan samassa kohdassa kuukivikirveen kanssa. Ainoa asia, joka asettaa kirveen hieman yli, on se, että tikareissa ei ole lohkovaihtoehtoa, mikä osoittautuu korvaamattomaksi köysien oppiville pelaajille.

Tämä on mainos:

B-taso: Noidan henkilökunta

(Aloitusaseesi)

Melinoën aloitusase, Noidan sauva, sijaitsee sopivasti tämän luettelon keskellä. Se muistuttaa minua ensimmäisen Hadesin keihäästä, paitsi ilman nopeutta tai vahinkoa. Sen avulla voit tökkiä jonkin verran kaukaa, vaikka useimmat vihollisen hyökkäykset osuvat sinuun silti, kun olet kantaman sisällä osuaksesi niihin. Mukana on etäisyyshyökkäys, ja Omega-hyökkäyksesi pystyy myös iskemään vihollisiin kaukaa, mutta verrattuna joihinkin muihin luettelon merkintöihin, se voi tuntua toisinaan melko hämmentävältä. Toivottavasti kun aspektit julkaistaan, voimme nähdä, että keihäs on enemmän kuin vain asia, jonka pudotat heti, kun otat sisarterät.

Hades II

C-taso: Argent Skull

(vaatii 1 pronssin ja 2 lasikiveä)

Argent Skull on ylivoimaisesti vaikein ase päästä peliin, ja sinun on suunnattava Fields of Mourningille (joka on kolmas alue Underworld-käytävässä) ja louhittava sitten pronssia pinnalta. Periaatteessa, jos haluat saada aseet mahdollisimman pian, muista tuoda valintasi minne menetkin.

Ja mitä saat, kun olet kerännyt nämä resurssit? No, Argent Skull muuttaa kätesi olennaisesti kranaatinheittimeksi. Kallot tekevät kunnollista AoE-vahinkoa, mutta saat niitä vain kolme kerrallaan, mikä tarkoittaa, että ellet halua vain roskapostittaa lataavaa erikoishyökkäystä, juokset ympäriinsä juostuasi ympäriinsä poimimassa kallojasi, kuten sinun piti napata Casts alkuperäisessä pelissä. Silti huomasin sopeutuvani tähän pelityyliin melko nopeasti, enkä sanoisi, että ne ovat huonoin ase, vain luultavasti ne, jotka vaativat eniten totuttelua.

D-taso: Napa liekit

(vaatii 3 hopeaa ja 3 tuhkaa)

Ja tässä se on. Umbral Flames on pienempi ja heikompi versio Hecaten aseista, ja sinun on voitettava hänet kolme kertaa saadaksesi ne. He ampuvat tulipalloja etäisyydeltä, aiheuttaen enemmän vahinkoa, kun niitä kanavoidaan tarpeeksi kauan, ja erikoisuutensa vuoksi he lähettävät pyöriviä liekkejä sen pisteen ympärille, johon lähetät ne kaaressa. Se kuulostaa paperilla melko hyvältä, mutta Umbral Flames on toistaiseksi ollut vain heikko.

Perushyökkäyksen vahinkoteho ei ole hyvä, ellet ammu samaan kohteeseen jatkuvasti, mikä edellyttää, että liikut hitaammin kuin haluaisit pelissä, joka voi olla yhtä hektinen kuin Hades II. Lisäksi, vaikka vahinko kanavoidaan ei vain saavuta kirves- ja sisarterien tai minkään muunkaan aseen huippuja. The Special voi korvata vahingot tältä osin, mutta voi olla melko hankalaa olla tärkein tapa käsitellä vihollisia. Ehkä se olen vain minä, mutta Umbral Flames on ainoa ase, jonka sanoisin edes tekevän jonkin verran työtä.

Mikä on suosikkiaseesi Hades II ?

Hades II

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä