Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo 3: ODST

Halo 3: ODST ilmestyi lopulta kuitenkin viime viikonloppuna Xbox Onelle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime viikon sekaannuksen jälkeen Microsoft ja 343 Industries julkaisivat sittenkin viikonloppuna Halo 3: ODST -pelin remasteroidun version Xbox Onelle. Peli ilmestyi alun perin Xbox 360:lle 2009. Harmittavasti Horde-tyylinen Firefight-pelimuoto on kuitenkin jätetty pois, ja mukana on ainoastaan uudistettu kampanjapelimuoto.

Kannattaa myös huomata, että Halo 3: ODST -kampanja on lisäosa Halo: The Master Chief Collectionille, eikä sitä voi pelata ilman kyseistä kokoelmaa. Anteeksipyyntönä kokoelman monille verkko-ongelmille ODST on maksuton kaikille, jotka ovat hankkineet sen ennen 11. marraskuuta 2014. 343i:n FAQ-sivun mukaan koodit saapuvat kaikille siihen oikeutetuille pian ja viimeistään kesäkuun aikana. Erikseen ostettuna ODST maksaa 4,99 euroa.

Samaan aikaan Halo: The Master Chief Collectioniin julkaistiin myös uusi kartta Remnant, joka on remasteroitu Relic alkuperäisestä Halo 2:sta. Se on ilmainen kaikille kokoelman hankkineille.

Halo 3: ODST

Aiheeseen liittyviä tekstejä

8
Halo 3: ODSTScore

Halo 3: ODST

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Halo 3: ODST vääntää eeppisyysmittarin alas, mutta tarjoaa silti runsaasti toimintaa, pätevää rytmitystä ja hyvää ääninäyttelyä, sekä esittelee uuden, erinomaiseksi paljastuneen moninpelitilan.Ladataan seuraavaa sisältöä