Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo 5: Guardians

Halo 5 ilmaiseksi pelattavissa viikonloppuna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Microsoftin ikioma Larry "Major Nelson" Hryb on ilmoittanut Halo 5: Guardiansin olevan tulevan viikonlopun ajan ilmaiseksi pelattavissa kaikille Xbox Live Gold -tilaajille. Tarjousjakso on jo alkanut, ja jatkuu Suomen aikaa maanantain 15. tammikuuta aamuun asti.

Viikonlopun aikana Xbox Live Gold -tilaajat voivat ladata pelin ilmaiseksi ja pelata tarinaa niin yksin kuin kolmen kaverinkin kera, ja tietysti testata taitojaan moninpelissä. Jos pelin päättää itselleen ostaa, kulkeutuu tehty edistys ja avatut saavutukset kokoversioon.

Samaan aikaan Halo 5 Standard (15,99€) ja Deluxe Edition (29,99€) ovat mukavassa alennuksessa. Lisätietoa voi lukea täältä.

Gamereactorin arvion Halo 5: Guardiansista voi lukea täältä.

Halo 5: Guardians
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Xboxin peli-ikoni Master Chief on jälleen täällä. Nostaako Halo 5: Guardians pitkäaikaisen sarjan suunnan jälleen nousuun?

0
Envy tekee paluun Haloon

Envy tekee paluun Haloon

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

E-urheiluorganisaatio Envy on ilmoittanut palaavansa kilpailulliseen Haloon. Samalla kerrottiin neljä aktiivista pelaajaa. - Bradley "aPG" Laws - Justin...

0
TOX Gaming voitti HCS-finaalit

TOX Gaming voitti HCS-finaalit

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Halo Championship Series (HCS) -finaalit käytiin viime viikonloppuna, ja voittajaksi päätyi TOX Gaming. Finaalissa kaatui Team Reciprocity. Yllättävää oli se, että...Ladataan seuraavaa sisältöä