Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo: Reach

Halo: Reachin PC-beta tulossa kesäkuussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bungien Halo: Reach julkaistaan tänä vuonna Windows PC:lle, ja käännöstyön hoitavat 343 Industries ja Splash Damage. Alun perin betatestin piti alkaa jo toukokuussa, mutta nyt se on siirtynyt kesäkuulle. Asian ilmoitti 343 Industries suoratoistolähetyksessään.

Kaikesta päätellen verkkopelin seuranhakuun on kiinnitetty erityistä huomiota. Oppia on siis otettu The Master Chief Collectionista. Halo Insider -ohjelmaan mukaan kirjautuneet pääsevät kokeilemaan uusia ominaisuuksia betassa kesäkuussa. Niin ikään E3-messuilla on Microsoftin osastolla pelattavissa Halo: Reachin demo.

Xbox One X -pelaajat pääsevät nautiskelemaan laadusta 4K ja 60 fps, kun peli lisätään mukaan The Master Chief Collectioniin myöhemmin tänä vuonna.

Uusitun Halo: Reachin julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa.

Halo: Reach

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Halo: Reach - Noble Map PackScore

Halo: Reach - Noble Map Pack

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Reachin verkkotaistelut päivittyvät tuttuun Halo-tapaan kolmella uudella kartalla. Eerik kävi tutkimassa maastoa.

Halo: ReachScore

Halo: Reach

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Eeppinen puolustuskamppailu ihmisten siirtokunnasta lunastaa kovat odotukset näyttävästi - tappio ei ole koskaan maistunut näin makealta.

0
Halo: Reachin PC-beta tulossa kesäkuussa

Halo: Reachin PC-beta tulossa kesäkuussa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bungien Halo: Reach julkaistaan tänä vuonna Windows PC:lle, ja käännöstyön hoitavat 343 Industries ja Splash Damage. Alun perin betatestin piti alkaa jo toukokuussa,...Ladataan seuraavaa sisältöä