Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo Wars 2

Halo Wars 2 saa ristiinpelaamisen tässä kuussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Halo Wars 2 julkaistiin aiemmin tänä vuonna sekä PC:lle että Xbox Onelle. Nyt on ilmoitettu <a href="https://www.halowaypoint.com/en-us/news/odds-ends">Halo Waypointissa<a/>, että pian nämä kaksi pelaajaryhmää pääsevät samoihin karkeloihin.

Lokakuun aikana pitäisi saada linjoille niin ristiinpelaaminen PC:n ja Xboxin kesken, niin sanottu Arena-tuki ja visuaaliset parannukset Xbox One X:lle.

Arena-tuki tarkoittaa pelaajien mahdollisuutta luoda omia turnauksia Halo Wars 2:ssa.

HQ
Halo Wars 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Halo Wars ei ole saamassa jatkoa

Halo Wars ei ole saamassa jatkoa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Mesiä

Halo Wars 2:n ilmestymisestä on vierähtänyt jo vuosia, ja viimeisimmästä päivityksestäkin on mennyt puoli vuotta. Nyt tekijät kertoivat, ettei teoksen parissa enää...

0
Halo saa uusitun ulkoasun?

Halo saa uusitun ulkoasun?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Halo 4 ja Halo 5 -pelien taiteellinen tyyli ei täysin säväyttänyt pelaavaa kansaa, sillä ihmiset olivat tottuneet aiempien osien värikkääseen tyyliin, jota myös Halo Wars...Ladataan seuraavaa sisältöä