Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo Wars 2

Halo Wars 2: ssa ei ole moninpelin ranking-systeemiä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Halo Wars 2 julkaistiin tänään ilman moninpeleissä nykyään niin tavallista taitoon perustuvaa ranking-systeemiä. Eurogamerin mukaan 343 Industries ja Creative Assembly sanoivat päätöksen johtuneen halusta varmistaa moninpelin olevan kunnolla tasapainossa.

Tarkemmin ottaen Halo Wars 2: ssa on kuin onkin taitoon perustuva seuranhakujärjestelmä, mutta sitä ei huomaa normaalisti pelatessaan. Tämä on tietysti hieman kummallista ottaen huomioon Halo-pelien vahvan kilpailullisen elementin.

Tällä hetkellä niin sanottu spartan rank osoittaa pelaajan tason, mutta se on sidottu ansaittuihin kokemuspisteisiin. Toisin sanoen se kertoo vain sen, miten kauan joku on jaksanut peliin aikaansa kuluttaa.

Yksi hyvä veikkaus on, että ranking-systeemi lisätään myöhemmin peliin DLC: nä.

Halo Wars 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Halo Wars ei ole saamassa jatkoa

Halo Wars ei ole saamassa jatkoa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Mesiä

Halo Wars 2:n ilmestymisestä on vierähtänyt jo vuosia, ja viimeisimmästä päivityksestäkin on mennyt puoli vuotta. Nyt tekijät kertoivat, ettei teoksen parissa enää...

0
Halo saa uusitun ulkoasun?

Halo saa uusitun ulkoasun?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Halo 4 ja Halo 5 -pelien taiteellinen tyyli ei täysin säväyttänyt pelaavaa kansaa, sillä ihmiset olivat tottuneet aiempien osien värikkääseen tyyliin, jota myös Halo Wars...Ladataan seuraavaa sisältöä