Suomi
Gamereactor
lifestyle
Sea of Thieves

Hanki esimakua Sea of Thieves tästä kätevästä keittokirjasta

Se sisältää yli 80 reseptiä, jotka ovat saaneet inspiraationsa Raren merirosvootsikosta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme käsitelleet vuosien varrella laajan valikoiman teemakeittokirjoja Gamereactorissa, mukaan lukien God of War: Ragnarök, Game of Thrones, Minecraft, Stardew Valley, Horizon: Zero Dawn ja paljon muuta. Nyt Rare:n piraattisimulaattori liittyy taisteluun.

Virallinen Sea of Thieves -keittokirja on virallisesti debytoinut, ja tämä on kätevä 160-sivuinen kirja, joka sisältää yli 80 suosittuun peliin perustuvaa reseptiä. Kirjan kuvaus kiusaa monia näistä resepteistä, vaikka emme epäile, että jotkut reseptien nimet liioittelevat hieman.

"Pysähdy The Captain's Headissa Tina's Vegan House Chiliin, valitse meheviä grillattuja "Kraken" -lonkeroita The Charred Parrotissa tai uskaltaudu The Unicorniin House Roastiin. Jos nautit juomarahasta, kokeile merirosvojen inspiroimia cocktaileja, kuten Salty Sea Dog Grog, The Devil's Roar, Siren's Sorrow, Sunset Over Crescent Isle tai The Ancient's Curse. Makeita saaliita, jotka houkuttelevat sinua, ovat grillattu mango- ja kookosjäätelö, Port Merrick -banaanikermapiirakka, tuhkalaavakakku ja paholaisen käärinliinakakku.

Keittokirja on saatavana kovakantisena hintaan 24.99 puntaa Isossa-Britanniassa ja muualla maailmassa ja 34.95 dollaria Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Tämä on mainos:

Aiotko poimia kopion saadaksesi esimakua Rare merirosvomaailmasta?

Sea of Thieves

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä