LIVE
HQ
logo hd live | Super Monkey Ball Banana Rumble
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   lifestyle

   Hanki Lamborghini vain 5000 eurolla

   Myönnettäköön, että se on kynä, ei superauto.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Olkaamme rehellisiä, Lamborghini-superauton omistaminen ei todennäköisesti ole mahdollista useimmille meistä. Mutta se ei tarkoita, ettet voi omistaa jotain, joka on virallisesti Lamborghini. Jos sinulla on 5000-6000 € ylimääräistä, voit nyt noutaa Automobili Lamborghini 60 rullapallon tai mustekynän.

   Kynissä on useita värejä, ja niissä on erittäin, hyvin ainutlaatuisia muotoilutyylejä, ja ne on valmistettu hiilikuidusta, titaanista ja alumiinista, ja niissä on 18k kultakärki.

   Kuten valmistaja Montegrappa toteaa, nämä ovat " inspiroitu keksintö " ja suunniteltu "ilmaisemaan ainutlaatuinen italialainen visio. Puhtaat pinnat, tarkat ääriviivat ja määrätietoiset mittasuhteet puolustavat klassisia Automobili Lamborghini -muotoilukoodeja."

   On huomattava, että näiden kynien toimitukset alkavat virallisesti 28. syyskuuta 2023, joten jos sinulla on paljon käteistä roiskia ja haluat Lamborghinin, muista ennakkotilata sellainen nyt.

   Tämä on mainos:
   Hanki Lamborghini vain 5000 eurolla


   Ladataan seuraavaa sisältöä