Suomi
Gamereactor
uutiset
The Beatles: Rock Band

Harmonix vähentää väkeä

Vaikka Beatles myi miljoonan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Harmonix ja sen omistaja MTV Games ovat ilmoittaneet, että studio vähentää väkeä 13%, siis 39 työpaikan verran. Samaan aikaan toisalla raportoidaan, että Beatles: Rock Band on juuri ylittänyt miljoonan myydyn pelin rajan - Harmonix on vakuuttanut, että sen tuotteiden myynti ei millään tavalla liity leikkauksiin.

MTV selvitteli irtisanomisia Gamasutralle: "Voimme vahvistaa, että 39 työpaikka leikattiin tänään Harmonixilla, osana studion uudelleenosrganisointia ja optimointia paremmin tuotantosuunnitelmiin ja -aikatauluihimme sopivaksi. Pääosa leikkauksista kohdistui testaus- ja laaduntarkkailupuoleen. Muut paikat olivat hallintopuolelta."

The Beatles: Rock Band
The Beatles: Rock Band
The Beatles: Rock Band

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Beatles: Rock BandScore

The Beatles: Rock Band

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Mikäli hauskanpito ja hyvä musiikki eivät mielestäsi sulje toisiaan pois, The Beatles: Rock Band on kuin mannaa taivaasta.

The Beatles jättää Rock Bandin taakseen

The Beatles jättää Rock Bandin taakseen

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Harmonixin lisenssi The Beatlesien musiikkeihin Rock Band -pelissä päättyy, eivätkä he aio uusia sopimustaan. Asiasta kerrotaan yhtiön kotisivulla. Biisit poistuvat 5....

Kuvaspesiaali: Beatles-soittimet

Kuvaspesiaali: Beatles-soittimet

UUTINEN. Kirjoittaja Susi Vaasjoki

The Beatles: Rock Bandin soittimien on luvattu jäljittelevän bändin käytössä ollutta kalustoa niin aidosti kuin mahdollista. GR tutki väitteet ja kuvasi soittimet myös lukijoiden arvioitavaksi.Ladataan seuraavaa sisältöä