Suomi
Gamereactor
uutiset
Harvestella

Harvestella on elämäsimulaattorin ja toimintaroolipelin täydellinen fuusio

Square Enix esittelee seikkailupelin, jossa meidän on ylläpidettävä maatilaamme ja pelastettava siinä sivussa maailma tuholta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pystytkö yhdistämään toimintaroolipelipohjaisen taistelun ja rauhanomaisen maatilasi hoitamisen? Pelin nimi on Harvestella, joka on yksi Nintendo Direct Mini -lähetyksen tarjoamista yllätyksistä. Julkaisu tulee Square Enixiltä, joka on luottanut Isamu Kamikokuryun (Final Fantasy XII) suunnitelmiin ja Go Shiinan (Tales of -sarjan säveltäjä) musiikkiin.

Harvestella esittelee meille värikkään maailman, jossa vuodenajat kuluvat, kun hoidat satoasi ja ylläpidät maatilaa. Sitten kaikki muuttuu meteoriitin putoamisen myötä, joka käynnistää kuoleman kauden. Vain sinä pystyt estämään tämän tuhon, joka pyyhki pois kyläsi ja kaikki sen asukkaat.

Tässä oikeaa elämää simuloivassa toimintaroolipelissä voit istuttaa ja hoitaa satoja, käyttää maan antimia ruoanlaitossa ja askartelussa. Voit myös seikkailla vuodenaikojen mukaan muuttuvassa maailmassa, vierailla eri kaupungeissa tapaamassa paikallisia, käydä kalassa ja paljon muuta. Voit Tarjolla on useita erilaisia töitä: voit olla esimerkiksi hävittäjä, varjokävelijä tai maagi. Tavoitteenasi on tutkia eri paikkoja ja selvittää liittolaistesi kanssa maailmaa vaivaavien katastrofien alkuperä.

Harvestella julkaistaan PC:lle ja Nintendo Switchille 4.11.2022. Jos näiden kahden genren yhdistelmä kiinnostaa sinua, katso alla oleva kuvagalleria.

HarvestellaHarvestella
HarvestellaHarvestella
HarvestellaHarvestella
HarvestellaHarvestella
HarvestellaHarvestella

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä