Suomi
Gamereactor
lifestyle

Hayao Miyazakin viimeinen elokuva on saanut ensi-iltansa Japanissa

Elokuvasta ei ole ollut trailereita eikä mainosmateriaalia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

How Do You Live, arvostetun animaattorin Hayao Miyazakin viimeinen elokuva, on saanut ensi-iltansa Japanissa. Elokuvalle ei ole annettu yhtään traileria, eikä leikkeitä tai still-kuvia ole virallisesti ilmestynyt, mikä takaa mysteerin auran elokuvan ympärillä.

How Do You Liven juoni keskittyy 15-vuotiaaseen poikaan, jonka on selviydyttävä isänsä kuolemasta. Tietäen Miyazakin, joka on aiemmin työskennellyt Spirited Awayn, The Wind Risesin ja muiden Studio Ghibli -klassikoiden parissa, siihen on todennäköisesti lisätty jonkinlainen mystinen elementti. Mutta emme todellakaan tiedä ennen kuin näemme elokuvan.

Reuters haastatteli paria japanilaista elokuvateatterikävijää, jotka näkivät elokuvan. Opiskelija Michiru Miyasato sanoi, että koska he "eivät tienneet siitä mitään etukäteen, innostukseni kasvoi entisestään, mikä oli mielestäni todella siistiä".

Sosiaalityöntekijä Yumiko Kokubo sanoi, että "koska ylennystä ei ollut lainkaan, tuntui kuin voisin kokea kaiken suoraan kehollani."

Tämä on mainos:

Tällä hetkellä elokuvalle ei ole ulkomaista julkaisupäivää, mutta odotamme sellaista innokkaasti. Tämä on myös ensimmäinen Miyazakin elokuva, jossa on IMAX-näytöksiä.

Hayao Miyazakin viimeinen elokuva on saanut ensi-iltansa Japanissa


Ladataan seuraavaa sisältöä