Suomi
Gamereactor
uutiset
Metroid Prime 4: Beyond

He kehittävät peliä Metroid Prime 4: Beyond

Retro Studiosin tallissa on mukana alan veteraaneja.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Metroid Prime 4: Beyond julkaistaan Nintendo Switchille vuonna 2025. Työn touhussa ollut Retro Studios on vuodesta 2019 alkaen kerännyt talliinsa yhtä jos toistakin osaajaa, ja nyt VGC on kertonut, ketkä sitä peliä Metroid Prime 4: Beyond oikein tekevätkään. Mukana on yli 120 nimeä niin Nintendon kuin muidenkin AAA-projekteista, kuten taiteellista suunnittelijaa Bluepoint Gamesin Demon's Soulsista, Naughty Dogilta ja Santa Monica Studiosilta. Ja kuten odottaa sopii, mukana on myös ensimmäisen kolmen Metroid Primen veteraaneja. Kenttäsuunnittelussa on veteraaneja peleistä Donkey Kong Country, Mass Effect ja Call of Duty Black Ops 5. Mainitun 121 kehittäjän ohella mukana voi olla ulkoistettuja työntekijöitä.

Metroid Prime 4: Beyondin tiimi on saman kokoinen kuin sen tulevaisuuden Mario 3D -pelin, joka julkaistaan oletetusti sille tulevalle Switch 2 -konsolille.

Nintendo siis panostaa kunnolla Metroidiin. Tähän asti se pelisarjan myydyin peli on Metroid Dread. Nähtäväksi jää, meneekö Metroid Prime 4: Beyond yli ja ohi.

Metroid Prime 4: Beyond

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä