Suomi
Gamereactor
uutiset
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone sai Tyrantus-kortin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ensi kuun alussa Blizzardin korttipelimenestys laajentuu, kun Journey to Un'Goro lisää peliin 135 uutta korttia. Viime viikolla julkistimme Tol'vir Wardenin Hunterille, kun taas tällä viikolla tarjolla on tavallista tuhdimpi kortti.

Nyt esittelyssä on Tyrantus, jättimäinen kymmenen manan 12/12 käskyläinen Druidille, jota ei voi tähdätä loitsuilla tai sankarivoimilla. Faerie Dragonin tai Soggoth the Slithererin jättimäinen lähisukulainen ei pöydältä poistu helposti, sillä esimerkiksi Polymorph tai Execute eivät siihen toimi lainkaan. Battlecryt, kuten Big Game Hunter, tai ilman kohdistusta pelattavat loitsut, kuten Deadly Shot tai Twisting Nether, ovatkin paras vaihtoehto Tyrantuksen poistamiseen, sillä sen suurta terveys- ja vahinkomäärää ei tavallisella taistelulla tuhota helposti.

Hearthstonessa on myös käynnissä viikon kestävä tapahtuma, missä pelaajia tervetoivotetaan Un'Goroon ilmaisien kirjautumispalkintojen myötä. Jokaiselle pelaajalle on joka päivä luvassa palkintoja, jotka vaihtelevat kullasta ja korttipölystä pakkoihin. Palkinnon saa käynnistämällä Hearthstonen kyseisenä päivänä.

Journey To Un'Goro tuo myös mukanaan mammutin vuoden, jonka myötä Standard-pelimuodosta poistuvat Blackrock Mountain, The Grand Tournament ja League of Explorers. Näiden lisäosien pakat ja seikkailut poistuvat myös kaupan valikoimista. Lisäksi Standardista poistuvat kuusi Classic-korttia: Azure Drake, Sylvanas Windrunner, Ragnaros the Firelord, Ice Lance, Power Overwhelming ja Conceal. Kaikki näiden korttien omistajat saavat niistä täyden korttipölyn takaisin, ja kortit siirtyvät Wildiin, joten jos pölyä riittää, niin kannattaa puuttuvat kortit luoda tämän viikon aikana.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä