Suomi
Gamereactor
uutiset
Helldivers II

Helldivers II on menettänyt 90 % kaikista pelaajistaan Steamissa

Suosittu julkaisu kaipaa pelaajia vuodattamaan verta taistelussa demokratian puolesta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ruotsalaistiimin kehittämä Helldivers II sai valtavaa menestystä osakseen, kun se lanseerattiin hieman alle puoli vuotta sitten. Tuolloin sillä oli parhaimmillaan lähes puoli miljoonaa aktiivista pelaajaa.

Tänä päivänä meininki näyttää kuitenkin huomattavasti erilaiselta. Vaikka Helldivers II -peliä pelaavien ihmisten määrä on edelleen huomattava, se on kaukana 458 000:n pelaajan ja neljän kuukauden takaisista huippulukemista, jolloin julkaisu oli suosionsa huipulla Steamissa .

Nimike ei ole pysynyt edes Steamin pelatuimman 20 parhaan joukossa, ja se on jopa pudonnut 50 myydyimmän listan ulkopuolelle, kuten Tech4Gamers kertoo.

Kehittäjä Arrowhead kuitenkin jatkaa pelin päivittämistä ja studio on ollut avoin halukkuudestaan ​​kuunnella fanejaan - varsinkin PSN-vaatimuksen aiheuttaman kaaoksen jälkeen. Tuolloin Sony onneksi vetäytyi aikeestaan pelaajien raivokkaiden valitusten jälkeen.

Vieläkö pelaat Helldivers II -peliä ja millaisena näet pelin tulevaisuuden?

Helldivers II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Helldivers II paukkuu mahtavastiScore

Helldivers II paukkuu mahtavasti

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Helldivers II:n tyyppiselle toimintapelille on ollut valtavasti tilausta, mikäli julkaisua katsotaan linjoille rientäneiden pelaajamäärien osalta. Arrowhead Game Studios iski kultasuoneen tuoreella julkaisullaan, mutta se toi mukanaan myös ongelmia.Ladataan seuraavaa sisältöä