Suomi
Gamereactor
uutiset
Helldivers II

Helldivers II paransi laserin tehoa ja vaikeutti voittamista vajaalla partiolla

Muisto vain on Quasar Cannon, ja uutta on Laser Cannon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Helldivers II on taas päivittynyt. Osa kansan suosikkiaseista on nyt heikompi eli niitä on "nerffattu", kun taas joitakin aseita on tuhoteholtaan nostettu eli siis "buffattu", jotta kansa käyttäisi moisia tuliluikkuja aiempaa enemmän. Ja sitten se toivottu palovahingon tuhoteho on laskenut, joten enää jäljellä on sappea syöksevien ököjen huippuluokan tarkkuuden heikentäminen.

Arrowhead Game Studios on tehnyt säätöjä moneen aseeseen. Lisäksi jatkossa on hankalampaa voittaa, jos pelaa vajaalla miehityksellä. Asiasta kerrottiin Steamissa. Pelinkehittäjä siis haluaa ehkäistä yksin pelaamista, ja rohkaista pelaamaan täydellä neljän hengen partiolla.

"Patrol spawning has been increased when there are fewer than 4 players. The fewer the players the bigger the change. For 4 player missions there will be no change compared to before. The biggest noticeable change will be for solo players at higher difficulties."

Helldivers II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Helldivers II paukkuu mahtavastiScore

Helldivers II paukkuu mahtavasti

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Helldivers II:n tyyppiselle toimintapelille on ollut valtavasti tilausta, mikäli julkaisua katsotaan linjoille rientäneiden pelaajamäärien osalta. Arrowhead Game Studios iski kultasuoneen tuoreella julkaisullaan, mutta se toi mukanaan myös ongelmia.Ladataan seuraavaa sisältöä