Suomi
Gamereactor
uutiset
Helldivers II

Helldivers II, yhteisömanageri sai potkut kommenteistaan koskien Steam-tilin linkkaamista PSN-tilin kanssa

Huonon palautteen jättämiseen kehottamisella oli seurauksensa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Helldivers II oli viime viikonloppuna kovasti otsikoissa. Sony päätti äkkiä, että PC:llä pelaavien on linkitettävä pakotetusti PSN-tilinsä Steam-tilinsä kanssa, tai muuten pelaaminen loppuu. Moinen aiheutti sellaisen äläkän, että Sony peruutti oman päätöksensä yhtä vauhdikkaasti kuin oli sen lanseerannutkin.

Arrowhead Game Studiosin yhteisömanageri Spitz kehotti pelaavaa kansaa tekemään kantansa tiettäväksi Helldivers II:n käyttäjäarviosivulla. Päätös pakotetusta linkityksestä ei ollut studion käsissä, joten ainoa keino oli ohjata pelaava kansa avautumaan oikeaan paikkaan.

Spitz näyttää saaneen potkut kehotuksensa vuoksi. Hän kertoi asiasta Discordissa, josta raportoi Games Radar. Spitz ei enää työskentele Arrowhead Game Studiosilla, eikä lähtenyt vapaaehtoisesti.

"Generally it's not a good idea to tell people to refund and leave negative reviews when you're a community manager. I appreciate all the support and I appreciate even more that everyone can play the game again without restrictions. I knew I was taking a risk with what I said about refunding and changing reviews. I stand by it. It was my job to represent the community, that's what I did."

Helldivers II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Helldivers II paukkuu mahtavastiScore

Helldivers II paukkuu mahtavasti

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Helldivers II:n tyyppiselle toimintapelille on ollut valtavasti tilausta, mikäli julkaisua katsotaan linjoille rientäneiden pelaajamäärien osalta. Arrowhead Game Studios iski kultasuoneen tuoreella julkaisullaan, mutta se toi mukanaan myös ongelmia.Ladataan seuraavaa sisältöä