Suomi
Gamereactor
uutiset
Saints Row: Gat Out of Hell

Helvetillinen Saints Row sai julkaisupäivän - saapuu myös uusille konsoleille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Deep Silver on varmistanut Saints Row: Gat Out of Hellin julkaisupäivämäärän. Alun perin 30. tammikuuta julkaistavan pelin julkaisua aikaistettiin viikolla, joten demonisiin tunnelmiin pääseekin jo 23. tammikuuta. Samaan hengenvetoon julkaisija ilmoitti, että PS4:lle ja Xbox Onelle saapuu myös remasteroitu versio Saints Row IV:stä, joka saa nimekseen teemaan sopivasti Saints Row IV: Re-elected.

Volition julkaisi myös artikkelin Playstationin virallisessa blogissa, jossa kuvattiin pelin seitsemän erikoisempaa asetta. Jokainen niistä on nimetty jonkin kuolemansynnin mukaan ja sopii ulkoasunsa ja ominaisuuksiensa mukaan kyseiseen teemaan. Esimerkiksi laiskuus on raketteja ampuva nojatuoli, kun taas himo on viholliset hurmaava ja vaaleanpunaisella karvalla päällystetty haulikko.

Saints Row: Gat Out of Hell julkaistaan PC:n lisäksi aluksi vain PS3:lle ja Xbox 360:lle. Uudelle pleikkarille ja boksille tämän itsenäisen lisäosan saa remasteroidun Re-electedin mukana.

Saints Row: Gat Out of Hell

Aiheeseen liittyviä tekstejä

7
Saints Row: Gat Out of HellScore

Saints Row: Gat Out of Hell

ARVIO. Kirjoittaja Mike Holmes

Johnny ja Kinzie pistävät Helvetin asukkaiden pasmat sekaisin Saints Row IV:n itsenäisessä lisäosassa.Ladataan seuraavaa sisältöä