Suomi
Gamereactor
lifestyle

Higround paljastaa Pokémon-aiheiset näppäimistöt

On olemassa muunnelmia, joista jokainen perustuu Gen 1 -aloitus-Pokémonin kehitykseen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Higround on luonut laajan valikoiman teemanäppäimistöjä vuosien varrella, mukaan lukien Attack on Titan, Dragon Ball Z, Jujutsu Kaisen 2 ja muut. Nyt lisätäkseen tätä kokoelmaa oheislaiteyritys on tehnyt yhteistyötä The Pokémon Companyn kanssa tarjotakseen valikoiman taskuhirviöteemaisia näppäimistöjä.

Näppäimistöistä on useita muunnelmia, joista jokainen käyttää Higroundin Summit 65 -näppäimistöä pohjana. Kolme malleista heijastaa Generation 1 -aloitus-Pokémonin viimeisiä kehitysaskeleita, mikä tarkoittaa, että voit saada Venusauria muistuttavan vihreän laitteen, Charizardilta näyttävän punaisen tai Blastoiselle sinisen. Mukana on myös kaksi muuta Poké Ballia muistuttavaa mallia ja myös kokoelma Poké-palloja sekä Mewtwo-muotoilu, ja jokaiselle kolmelle kehittyneelle Pokémon-aloitusnäppäimistölle voit valita Summit 65: n version, joka on joko rakennettu suorituskykyä varten tai vain sen perusversiona. Siellä mainitaan myös viisi saatavilla olevaa hiirimattomallia sekä hyytelöpussi.

Kokoelma debytoi myöhemmin tällä viikolla, 8. joulukuuta 2023, ja mallien tarkkaa hinnoittelua ei ole vielä paljastettu, mutta kun otetaan huomioon, että Summit 65:n vähittäismyyntihinta on yleensä noin 235 dollaria, odota samanlaista hintaluokkaa.

Tämä on mainos:
Higround paljastaa Pokémon-aiheiset näppäimistöt


Ladataan seuraavaa sisältöä