Suomi
Gamereactor
laitearviot

Hisense 65UXKQ on aivan mahtavaa kiinalaista laatua

Se paras LCD TV koskaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Kiinalaiset TV-jätit TCL ja Hisense markkinoivat omia takavalaistuja LCD-paneeleitaan, joiden pohjalla on Mini LED -teknologia, ja näin vasteaika on lyhyt ja kirkkautta riittää. Hisense UX -mallisto onkin jotain aivan mahtavaa.

HQ

UX on kokovaihtoehdoissa 65", 85" ja 110". Paneeli on Hisensen paras parantaen niin mustaa kuin värejäkin. Edistynyt paikallinen himmennys on 1400 eri alueella. Hisensen mukaan kyseessä on "ULED", mutta itse asiassa se on LED eli samaa teknologiaa, mitä Samsung kutsuu nimellä "QLED". Valon määrää voi hallita erittäin tarkasti. 65UX on jopa 1500 NITS, toisin sanoen melkein kaksi kertaa markkinoiden 65" OLED-näytön verran.

Muotoilun suhteen UX eroaa monista muista televisioista. Painoa on yli kaksi kertaa niin paljon kuin 65" LG C3, paksuutta neljä kertaa enemmän ja rakenne tuntuu vankalta. Sivuilla on kaksi aukkoa oikeanlaisen äänen saamiseksi, ja takana on kaksi näkyvää bassoelementtiä. Televisio seisoo raskaan ja tukevan metallijalan varassa. Kokonaistuntuma on laadukas.

Sisällä on Hisensen oma käyttöjärjestelmä Vidaa, joka on se markkinoiden paras. Käyttö on nopeaa, reagointi käskyihin on välitön ja saa tuntuman moderniksi. Päävalikko on selkeä ja helppo käyttää, tuki sovelluksille on mahtava ja ääniohjaus on parasta. Hisense on selvästi panostanut käyttöjärjestelmään.

Kuvanlaatu ansaitsee sekin ylistyksen. En ole eläissäni nähnyt näin mahtavaa ja upeaa LCD TV -kuvaa. Terävyys on hämmästyttävää, samoin kuin värit. Kontrastia on juuri oikean verran. Kirkkaus on kerrassaan mahtava. HDR on jotain niin taivaallista että. Paljon väriä, paljon kontrastia, paljon terävyyttä ja dynaamisuutta ilman ylikyllästymistä tai liioittelua. Toisin kuin Samsungin OLED-malleissa.

Tämä on mainos:

Mitä tulee "Game Modeen" eli videopelaamiseen verrattuna elokuvien ja TV-sarjojen katselemiseen, ansaitsee Hisense ylistyksen ja kiitoksen. 144 Hz, VRR, 14 ms syöttöviive (mahtavaa siis), neljä HDMI 2.1 -paikkaa (joista kaksi tukee täyttä kaistaa eli siis 4K/144 Hz) ja joukko näppäriä ominaisuuksia, joilla on helppo tehdä erilaisia profiileita eri peleille tai konsoleille. Ja nämä kytketään päälle nopealla äänikomennolla. Kuulostaa hyvältä, ja sitä se on. Yksi parhaista. Tätä televisiota voi suositella myös äänenlaatunsa puolesta.

Markkinoilla on tarjolla paljon hyviä televisioita, joten hyvän valitseminen on helppoa. Hisense 65UXKQ on mahdollisesti se paras, mutta ihan varmaksi en sitä uskalla sanoa. Mahtava se kuitenkin on. Aivan upea.

Hisense 65UXKQHisense 65UXKQHisense 65UXKQHisense 65UXKQ
Tämä on mainos:
10 Gamereactor Suomi
10 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä