Suomi
Gamereactor
laitearviot

Hisense U7K 75" tarjoaa värejä

MiniLED mukavissa hinnoissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

75" MiniLED, 144 Hz videopelaamista, 120 Hz natiivi 4K-paneeli, Quantum Dot, IMAX, Dolby Atmos, 512 himmentyvää aluetta ja tuettuna HDR10+, HLG ja päälle kiinalainen Hisense ilmoittaa kirkkauden olevan 1000 NITS. Muotoilu on kuitenkin unohtunut. Jalka on yksi kauneimmista, mitä olen nähnyt, mutta samalla se on myös syvä. Moinen pätee kuitenkin vain 75" versioon. Jos 75" on liian pieni, tarjolla on myös 100" versio. Mukavaa on, että jalat voi asentaa kahteen erilaiseen asentoon. Tämä hyödyttää niitä, joiden televisiohuonekalut ovat kapeita.

HQ

Pohjalla hyrrää Hi-View Engine, joka laskee kaiken tarvittavan värejä ja ylöspäin skaalaamista myöten. Hisense ei ole kovinkaan hyvä kertomaan sitä, mitä ja miten asiat hoidetaan. Juuri mitään ei kerrota verkkosivuilla. Hisense tekee paneeleja itse, eikä siis osta niitä muilta kuten vaikkapa Samsung ja LG.

Videopelaamiseenkin on hieman panostettu. Mukana on VRR ja ALLM Game Mode Pro'lla, mutta ei lainkaan G-Syncia tai FreeSyncia. Mukana on kuitenkin FreeSync Premium Pro. Virkistystaajuus on 144 Hz. Päädyin käyttämään Filmmaker Modea. Värit ovat silmälle miellyttävämmät, eikä katsominen vaikuta hippien taidenäyttelyltä. Mukana on AI Sports -tila, mutta ilmankin olisi pärjätty. Huomasin joitakin keinotekoisia varjoja niin tenniksessä kuin jääkiekossakin. Nopeuskaan ei ollut niin sujuva kuin olisi voinut luulla.

Käyttöliittymä on nimeltään VIDAA. Se toimii kuten muutkin tukien äänikomentoja. Kaikki on paikoillaan, ja käyttäminen on riittävän nopeaa ja sujuvaa. Jonkinlainen modernisointi suunnittelussa olisi kuitenkin ollut paikallaan. Paperilla mukana on kaksi kaiutinta ja "bassovahvistin". Ulos tulee tehoa 50 W. Television äänenlaatu on parasta aikoihin, suorastaan vaikuttava on se.

Kuvanlaatu on tietenkin se isoin juttu, eikä petä. Vahvat värit, isosti valoa (1000 NITS on vain HDR:llä) ja mustan taso on ihan hyvä. Kontrasti on varsin korkea, ja Halo-efekti on minimaalinen. Sitä on, mutta sitä pitää erikseen osata etsiä. Televisioissa se isoin ongelma on yleensä se, että yksi väri ylikorostuu muiden kustannuksella. Harmaan sävyt ovat nekin hyvät. On huomattava, että on istuttava melkoisen suoraan television edessä. Jos katsoo liiaksi sivusta, värien laatu kärsii.

Tämä on mainos:
Hisense U7K 75"Hisense U7K 75"
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä