Suomi
Gamereactor
uutiset

Historiallinen Hollywood-tuottaja John Landau on kuollut 63-vuotiaana

Hän vastasi elokuvista Titanic, Avatar, Home Alone, True Lies, Solaris (2002) ja Alita: Battle Angel, vain muutamia mainitakseni.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Elokuvamaailmasta kuuluu surullisia uutisia, sillä John Landau, yksi Hollywoodin elokuvahistorian viimeisten 40 vuoden vaikutusvaltaisimmista tuottajista, on menehtynyt 63-vuotiaana. Hänen poikansa Jamie Landau vahvisti uutisen <a href. ="https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/jon-landau-dead-titanic-avatar-1235940341/" target="_blank">The Hollywood Reporterille</a>. Perheen mukaan Landau oli taistellut syöpää vastaan ​​puolitoista vuotta.

Hänen näkemyksensä elokuvanteosta ja liiketoiminnasta vaikuttivat merkittävästi joidenkin historian tunnetuimpien (ja eniten tuottavimpien) elokuvien luomiseen. Hänelle olemme velkaa "Honey, I Shrunk the Kids"-, Home Alone- (1 ja 2), Die Hard 2-, The Last of the Mohicans-, Dick Tracy-, Mrs. Doubtfire- ja True Lies -elokuvista. Landaun ura käynnistyi yhteistyössä James Cameronin kanssa, ja heidän yhteisiä projektejaan ovat olleet Titanic, koko Avatar-projekti ja yhteistuotanto Lightstorm Entertainment of Solaris -tuotantoyhtiössä (2002) sekä Alita: Battle Angel.

Lepää rauhassa ja kiitos, että olet auttanut luomaan elokuvia, joka ovat määritelleet meitä niin monta vuotta.

Historiallinen Hollywood-tuottaja John Landau on kuollut 63-vuotiaana


Ladataan seuraavaa sisältöä