LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   ennakot
   Hitman 3

   Hitman 3

   Agent 47 tekee sen vielä kerran

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ
   HQ

   Kaikkiaan viiden vuoden aikana saadaan yhteensä kolme Hitman-peliä. World of Assassination -trilogia alkoi vuonna 2016, ja päätökseen se saadaan vielä tammikuun aikana, tarkemmin sanottuna 20. tammikuuta. Gamereactor pääsi kokeilemaan peliä ennakkoon.

   Hitman 3 jatkaa siitä, mihin Hitman 2 jäi tapahtumissaan. Toisin kuin aiemmissa peleissä, nyt agentti 47 eliminoi pahiksia kautta maapallon. Kohteena ovat ne kulissien takana häärivät ihmiset organisaatiossa ICA, jolle hän työskentelee. Toisin sanoen idea keikasta kerrallaan on mennyttä maailmaa, ja nyt agentti 47 on omalla tehtävällään. Ja erikoiset taidot laitetaan käyttöön.

   Kokemani perusteella Hitman 3 hioo muutamina viime vuosina nähdyn pelattavuuden huippuunsa, eli tulossa on se hiotuin Hitman-peli tähän asti. Ytimeltään erilaisia lähestymistapoja on edelleen useita. Kohteen voi ottaa päiviltä hyvinkin suoraviivaisesti, tai sitten voi etsiä ympäristöstä hieman luovempia ratkaisuja. Ja juuri nämä vaihtoehtoiset lähestymistavat ovat kiinnostavimpia. Uppouduin useamman kerran juuri näihin vaihtoehtoisiin tapoihin miettiessäni, miten toimet vaikuttavat kohteeseeni.

   Tämä on mainos:
   Hitman 3Hitman 3

   Tätä ennakkoa varten pääsi pelaamaan kahdessa eri paikassa: kultaisessa pilvenpiirtäjässä Dubaissa, ja Englannin Dartmoorissa. Molemmat tarjoavat hyvin erilaiset tapahtumapaikat ja tehtävät. Näin ollen nämä kaksi tehtävää eroavat toisistaan kuin yö ja päivä.

   Juonipaljastuksia välttääkseni sanon, että tein Dartmoorissa työn paljon kekseliäämmin ja vähemmän perinteisesti kuin Dubaissa. Tämä siksi, että Dartmoorin kartanossa liikkuminen oli helpompaa lukuisten käytävien ja valepukujen ansiosta.

   Hitman 3
   Tämä on mainos:

   Hitman 3 tarjoaa pelaajille heti lähtöruudussa kaikki keinot luovasti pelaamiseen hiekkalaatikkomaisissa maisemissa. Lisäksi juuri siihen luovaan pelaamiseen rohkaistaan, sillä jokaisen tehtävän lopuksi katsotaan, miten monta erilaista tavoitetta pelaaja sai suoritetuksi. Tämä yhdessä ajan kanssa avautuvien tavaroiden uusien salakuljetustapojen ohella lisää motivaatiota pelata sama tehtävä uudestaan eri tavalla. Toinen kierros onkin yleensä parempaa viihdettä kuin se ensimmäinen kerta.

   Uudelle kierrokselle kannustaa sekin, että edellisellä kerralla avatut oikoreitit ovat auki pysyvästi niiden kerran avaamisen jälkeen. Näin pelaaja voi haastaa itsensä eri tavoilla aina uudestaan.

   Lisäksi agentti 47:llä on käytössään uusi esine, jonka avulla voi tallentaa arkaluontoista tietoa, ja jopa ohittaa joitakin lukkoja. Kyseessä on kamera, joka tuokin mukaan pelaamiseen ihan uuden vaihteen.

   Hitman 3Hitman 3Hitman 3

   Pelasin ennakkoversiota PC:llä, ja upealtahan se näyttää. Ja myös pelattavuus on sillä korkealla tasolla, mitä IO Interactiven peliltä on totuttu odottamaan. Tulossa on mitä ilmeisimmin tammikuun 2021 isoin julkaisu. Lisäksi Hitman 3 on täysikokoinen peli heti julkaisussaan, joten myöhempien jaksojen saapumista ei tarvitse odottaa. Lisäksi edellisen kahden Hitmanin tallennustiedostot voi siirtää tähän kolmanteen, joten niitäkin pääsee pelaamaan kätevästi vain yhden pelin käynnistämällä. Lisäksi Hitman 3 julkaistaan sekä uudelle että vanhalle laitepolvelle, PC:lle ja jopa Nintendo Switchille (pilvipelaamisen avulla).

   Kaiken kaikkiaan Hitman 3 vaikuttaa oikein hyvältä, ja mitä ilmeisimmin kärsivällisyys palkitaan muutaman viikon kuluttua.

   HQ
   HQ
   Hitman 3Hitman 3

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   0
   Hitman 3Score

   Hitman 3

   ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

   Virtuaalisuus tuo palkkatappamisen onnistuneesti iholle   Ladataan seuraavaa sisältöä