Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy ei mittaa pelaajan hyviä tai pahoja valintoja

Ei ole hyviä tai pahoja valintoja, sillä on vain valintoja.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Harry Potterin maailmaan sijoittuva Hogwarts Legacy julkaistaan 10. helmikuuta 2023, ja mukana ei ole monista roolipeleistä tuttua jakoa hyviin ja pahoihin valintoihin. Näin ollen niitä Unforgiveable Curse -taikoja voi käyttää huoletta. Kuitenkin henkilöhahmot reagoivat kirouksien käyttöön, eikä moisia ole edes pakko oppia. Toisaalta oppiminenhan ei merkitse pakkoa käyttää oppimaansa hyödyksi... Niin tai näin, ei peli rankaise tai palkitse pelaajaa tietyllä tavalla pelaamisesta.

Asian paljasti Lead Designer Kelly Murphy.

"Characters will react visually and audibly to seeing the player cast an Unforgivable, but we don't have a morality system that punishes them for doing so - this would be too judgmental on the game maker's part. But, should the player continue these actions, the world will reflect back knowledge of them."

Hogwarts Legacy

Kiitokset, Games Radar

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä