Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy tarjoilee yli 100 sivutehtävää

Päätarinaan voi vaikuttaa tavalla ja toisella.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hogwarts Legacy julkaistaan 10. helmikuuta 2023, ja tietojen mukaan luvassa on yli 100 sivutehtävää sen päätarinan ohella. Lisäksi sivutehtävissä on sellaisia henkilöhahmoja, jotka ovat mukana myös päätarinassa. Games Radarille näin puhui Narrative Director Moira Squier.

"The main storyline is complicated and engaging and involves a variety of different characters and viewpoints, but by giving the player choice moments throughout the game, we allow them to tell their own version of that epic story."

Sivutehtäviin voi iskeä kiinni missä tahansa vaiheessa päätarinaa, joten vuorovaikutussuhteen jonkun henkilöhahmon kanssa voi aloittaa joko niin alussa tai myöhässä kuin hyvältä tuntuu. Sivutehtävät vaikuttavat siihen, miten päähenkilöön suhtaudutaan päätarinassa.

Gamereactorin oman tuoreen ennakon voi lukea täältä.

Hogwarts Legacy

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä