Suomi
Gamereactor
lifestyle

Hondan Motocompacto on sähköskootteri, jonka voit ottaa mukaan minne tahansa

Pienen ajoneuvon huippunopeus on 15 mph ja se voidaan taittaa ylös tilan säästämiseksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Onko yksi asia, joka on estänyt sinua ostamasta sähköskootteria, ollut sen koko? Kaipaatko epätoivoisesti pienimuotoista ajoneuvoa, joka voidaan pakata pois ja joka tuskin vie tilaa? Jos näin on, Hondalla saattaa olla täydellinen ajoneuvo sinulle.

Tämä pieni sähköskootteri, joka tunnetaan nimellä Motocompacto, on suunniteltu siten, että se voidaan helposti taittaa kokoon, kaikki pieneen osaan, mikä tarkoittaa, että se voidaan helposti säilyttää pois.

Pyörän enimmäisnopeus on 15 mph, kantama 12 mailia, se voi saavuttaa täyden latauksen 3.5 tunnissa, voi nousta 0-15 mph salamannopeassa 7 sekunnissa ja kaikki painaa vain 41.3 paunaa. Honda lupaa myös, että se voi kantaa jopa 265 paunaa ja että se on myös vedenkestävä.

Kuten useimmissa tuotteissa nykyään, Motocompactossa on myös henkilökohtainen sovellus, joka pitää sinut ajan tasalla akun latauksesta ja vastaavista, ja kori on suunniteltu kunnioittamaan Hondan Motocompo-skoottereita 1980-luvulta.

Tämä on mainos:

Tämän pienen gadgetin hintaa ei mainita, mutta toivottavasti se on kohtuuhintainen, koska tämä voisi olla ihanteellinen tekniikka kaikille, jotka haluavat päästä suhteellisen läheisiin kaupunkipaikkoihin ja niistä pois.

Hondan Motocompacto on sähköskootteri, jonka voit ottaa mukaan minne tahansa
Honda


Ladataan seuraavaa sisältöä