Suomi
Gamereactor
laitearviot

Honor View 20

Honorin uusi älypuhelin on hyvä valinta niin videopelaajille kuin amatöörivalokuvaajillekin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ensivaikutelma on aina tärkeä, ja juuri siinä Honor View 20 onnistuu loistavasti. Jo pelkästään laatikosta otettuna tämä Android-puhelin tekee vaikutuksen isolla näytöllään ja holografisella takapaneelillaan. Honor View 20 näyttää todella upealta, ja tarjoaa hintaansa nähden mukavasti ominaisuuksia.

Kamera on sijoitettu siten, että koko 6,4" näyttö toimii kuvan käytössä (2310 x 1080, pikselitiheys on 398 ppi). Kameraa ei oikein huomaa, sillä silmä on sijoitettu reunaan. Sen voi peittää mustalla palkilla, jos ehdottomasti haluaa. Puhelimen takapuolella on sormenjälkitunnistin, ja yläosassa on rööri kuulokkeita varten. Etukameralla saa otettua 25MP-tason selfieitä, ja takakamera on 48MP Sonyn uudella IMX 586 -sensorilla. Vieressä on myös 3D-kamera, joka auttaa muun muassa AR-sovelluksia käyttäessä.

Otin kameralla paljon kuvia, ja jälki oli vaikuttavaa. Kuvaamisen harrastajille on apuna ylimääräisten pikselien ohella tekoälyn ohjaamat kuvanmuokkaustoiminnot, sekä erilliset tilat Ultra Claritylle ja yökuvaukselle. Videon tallentaminen tapahtuu laadulla 1080p, 60 FPS tai 4K, 30 FPS. Jos puhelinta hankkiessa kameran laatu on ratkaiseva, ei Honor View 20 anna mitään valittamisen aihetta.

Honor View 20
Tämä on mainos:

Puhelinta arvioon annettaessa minulle kerrottiin, että Honor View 20 pyörittää Fortnitea ruudunpäivityksellä 60 ruutua sekunnissa. En voi varmistaa väitettä todeksi, mutta minkäänlaisia suoritusongelmia ei esiintynyt ainoassakaan kokeilemassani pelissä (Fortnite, PUBG Mobile, Asphalt 9 ja Injustice 2). Vasteaika tavallisia sovelluksia käytettäessä oli kaikin puolin kohdallaan.

Kaiken pohjana hyrrää Huawein Kirin 980 -prosessori. Mukana tulee 6GB RAM, ja tallennustilaa 128/256GB. Toisin sanoen luurilla pyörivät kaikki Androidin parhaat pelit. Sopivan ohjaimen voi liittää mukaan Bluetoothilla. Päätin kuitenkin pelata perinteisesti peukaloillani, ja tämäkin ratkaisu toimi hyvin.

Pidemmissäkään pelisessioissa en havainnut hidastumista. Tämä saattaa johtua puhelimen sisäisestä nestemäisestä jäähdytysjärjestelmästä. En avannut puhelinta varmistuakseni tarkemmin toimivuudesta, mutta ainakaan luuri ei missään vaiheessa kuumentunut liikaa.

Honor View 20
Tämä on mainos:

Honor View 20:n lataaminen on erittäin nopeaa, ja mukana tulevan laadukkaan 4000 mAh:n akun ansiosta latailua ei tarvitse tehdä kovinkaan usein. Vanha iPhone 7 ei pääse lähellekään samoja lukemia akun keston suhteen. Mukana ei ole langattoman lataamisen mahdollisuutta, mutta tämän puutteen kanssa voi kyllä elää.

Äänen laadun osalta sisäänrakennettu monokaiutin tuottaa mukavan lämpimän äänen. Kaiuttimen sijoituspaikka johtaa siihen, että pelaaminen kannattaa tehdä vain tietyillä tavoilla puhelinta käsissä pitäen, sillä muuten ääniaukon voi tukkia kädellään. Myöskään kuulokeliitännän paikka ei ole se paras mahdollinen, joten langattomia vaihtoehtoja kannattaa tutkiskella. Se puhelimen ydintarkoitus eli puhelut toimivat nekin hyvin, eikä äänenlaadussa ole valittamista.

Tyylikäs suunnittelu, hyvä kamera niin edessä kuin takana ja kaikki muut ominaisuudet huomioon ottaen Honor View 20 on hyvä valinta sellaiselle, joka haluaa sekä pelata että ottaa kuvia puhelimellaan. Hintaa on alkaen 550 euroa.

Honor View 20
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä