Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden Westin laajennus paljastui vahingossa

Sattuu sitä paremmissakin piireissä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Elokuva-ala on pelialaan verrattuna yleensä huomattavasti avoimempi kertomaan tulevista projekteistaan etukäteen. Välillä käykin niin, että liittyen peleihin paljastuu jotain sellaista, mitä ei olisi pitänyt kertoa.

Horizon: Zero Dawnin Sylensin näyttelijä Lance Reddick julkaisi Twitterissä videon ja viestin, jonka mukaan jotain uutta on tulossa peliin Horizon Forbidden West. Guerrilla Gamesin PR-tiimi ja Playstation saivat hepulin, ja viesti poistui Twitteristä vauhdilla. Journalisti ja huhuilija Tom Henderson ehti tietenkin kaapata kuvan viestistä, ja sen mukaan tulossa on siis laajennusta peliin Horizon Forbidden West.

Horizon: Zero Dawn sai aikanaan laajennuksen The Frozen Wilds, joten toivottavasti sama laatu pätee myös jatko-osan laajennuksessa.

Horizon Forbidden West

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä