Suomi
Gamereactor
laitearviot

Huawei FreeBuds 6i osaa sen suunnittelutyön

Huawei osaa suunnitella laitteita. Sen he hallitsevat.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Huawein kirjavasta historiasta viime vuosikymmenen aikana voidaan sanoa paljon, ja tietysti on olemassa väitteitä edestakaisin siitä, ovatko oikeudelliset seuraukset, jotka lamauttivat heidän älypuhelinliiketoimintansa lännessä, perusteltuja, mutta on vaikea väittää heidän kyvystään luoda jännittäviä laitteita.

Olipa kyse yllättävän upeista näytöistä, kaiuttimista tai korvista, Huawei on aina onnistunut luomaan katseenvangitsijan, laadun ja muotoilun, ja tämä pätee varmasti uusiin FreeBuds 6i -kuulokkeisiin, korvien sarjaan, joka maksaa 89.99 puntaa / 99.99 euroa, halvempi kuin melkein mikään vaihtoehto, joka tarjoaa samanlaisen erittelyluettelon.

On melko hämmästyttävää, mitä todella saat rahoillesi täällä lievästi sanottuna. Muotoilu on sama soikea muoto, jonka olemme nähneet aiemmin, vahvoilla magneeteilla, jotka pitävät molemmat laitteet ja kannen kiinni. Saat kotelossa 510 mAh: n akun sekä jokaisessa laitteessa 55 mAh: n, joka tarjoaa hieman yli 24 tuntia toistoaikaa aktiivisen melunvaimennuksen ollessa päällä, ja paljon, paljon muuta, jos sammutat sen. Kaikki on hyvin koottu, etkä ymmärrä missään, että maksat huomattavasti vähemmän näistä korvista verrattuna markkinoiden vakiintuneempiin toimijoihin. Siellä on jopa IP54-sertifikaatti.

Tämä on mainos:
Huawei FreeBuds 6i

Myös muu paketti on paikallaan. Sisäisesti löydämme Bluetooth 5.3: n, joka takaa monipistetoiminnallisuuden, pitkän kantaman ja vakaan yhteyden. Huawei on varustanut FreeBuds 6i -kuulokkeet 11 millimetrin nelimagneettisilla dynaamisilla elementeillä, jotka toistavat 14 Hz-40 kHz:n taajuusalueella. Se on melko leveä ja ääni on enimmäkseen melko terävä, leveä ja syvä. Nämä ovat kuitenkin hieman merkityksellisiä sanoja, mutta sanotaan vain, että vaikka äänikerrosten erottelu monimutkaisemmassa musiikissa on edelleen varattu kalliimmille pojille, tämä on luokkansa paras segmentille, ja Nothings Ear 2 ja Googlen Pixel Buds A eivät vastaa Huawein tässä rakentamaa äänimaisemaa.

Ja sitten on aktiivinen melunvaimennus, ja poika tekee sen - etenkin hintaan. Itse tekniikkaa kutsutaan Huawei ANC Dynamic 3.0: ksi, joka voi vaimentaa jatkuvaa melua, joka vastaa 27 desibeliä. Tämä tarkoittaa, että melunvaimennus on täällä varsin tehokas, ja tässäkin voimme vain taputtaa sitä selkään. Ei, Huawei ei aivan onnistu murskaamaan äkillisiä melulähteitä, mutta hintaan nähden se on täysin kunnossa.

Huawei FreeBuds 6i
Tämä on mainos:

Hallitset niitä Huawei AI Life -sovelluksen kautta, joka Androidin kautta on vielä ladattava APK: na. Se toimii hyvin, mutta tässä Huawei kompastuu hieman, kuten aina. Sovellus on hieman hämmentävä, hitaampi kuin muut vastaavat sovellukset ja se on selvästi vähiten tyydyttävä osa koko tuotetta. Voit kuitenkin helposti avata sovelluksen kerran, luoda EQ-profiilin, tehdä omia eleitä ja olet valmis.

Muuten ainoa todellinen ongelma on, että Huawei on päättänyt vaatia sinua napauttamaan laitetta hallitaksesi niitä. Me kaikki mieluummin puristamme varren, koska painaminen työntää laitteen aina syvemmälle korvakäytävään, mikä ei ole kovin miellyttävää. Mutta muuten FreeBuds 6i on hintaansa nähden nero, ja niitä on niin helppo suositella juuri tästä syystä.

08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä