Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Huawei Watch Fit 3, tässä kaikki mitä siitä tarvitsee tietää

Huawein uusin älykello sisältää runsaasti ominaisuuksia mukavaan hintaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Huawei on aina onnistunut suunnittelemaan ja tuottamaan vaikuttavia ja toimivia laitteita. Se uusin vallankumous on nimeltään Watch Fit 3. Kyseessä on jokseenkin halpa älykello, joka ei pidättele sen enempää ominaisuuksissa kuin laadussakaan.

Kevyempien kvadraattisten 1,82" AMOLED-paneelien ansiosta on tilaa lisätiedolle. Mutta vaikka näyttö on kookas, on akulla kestoa helposti seitsemän päivää. Painoa on ainoastaan 26 grammaa, joten käyttöä hädin tuskin edes huomaa ranteessaan.

Lisäksi mukana on kaikki tarvittava, kuten 100 erilaista asetusta kuntoiluun, kellotaulun tuunaus ja 5ATM-sertifikaatti. Gamereactor arvioi laitteen, ja innostusta oli hankala pitää aisoissa. Lisäksi nyt on tehtynä kaksi videota yhteistyössä Huawein kanssa, joissa mennään pidemmälle kellon ominaisuuksien suhteen.

Katso videot alta, joista toinen keskittyy laitteistoon, ja toinen ohjelmistoon. Lisäksi alla on lyhyt tietovisa, johon vastaamalla voi voittaa itselleen Huawei Watch Fit 3:n. Säännöt puolestaan ovat kerrottuna kisan yhteydessä.

HQ
HQ
Huawei Watch Fit 3, tässä kaikki mitä siitä tarvitsee tietää


Ladataan seuraavaa sisältöä