Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Hugo Weavingin mukaan Oscar-gaala on korruptoitunut, ja sitä pitäisi välttää kuin ruttoa

Suorat sanat on lauottu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kevään 2023 Oscar-gaala on pidetty, ja odotetusti jälkipyykkiä on nyt sitten pesty viime viikkoina. Illan suuria voittajia olivat elokuva Everything Everywhere All At Once, naispääosan Oscarin saanut Michelle Yeoh, ja miespääosan Oscarin elokuvasta The Whale pokannut Brendan Fraser.

Tapahtuma herättää aina suuria tunteita, ja nyt sanaisen arkkunsa niin totta vie on avannut Hugo Weaving, joka muistetaan muun muassa Sormuksen herran Elrondina ja The Matrixin Mr. Smithinä. The Australianin haastattelun mukaan Weaving on sitä mieltä, että Oscar-gaala on korruptoitunut, ja moista tapahtumaa pitäisi välttää kuin ruttoa.

"I think those awards nights - the Academy Awards or the AACTAs - are totally corrupt these days and to be avoided like the plague."

Asian olisi ehkä voinut muotoilla diplomaattisesti siten, että palkintojen taustalla on politiikkaa, eikä palkintoja aina välttämättä jaeta pelkästään ansioista.

Hugo Weavingin mukaan Oscar-gaala on korruptoitunut, ja sitä pitäisi välttää kuin ruttoa


Ladataan seuraavaa sisältöä